ס ו פ " ש

Oyster Girl

New member
ס ו פ " ש ../images/Emo42.gif ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שבת שלום

שבת שלום ומבורך

שיר השבוע של חמי-הברית שצריך לחדש שיר השבוע לא של חמי-הרבה ירמי קפלן בשבוע האחרון משהו שעשה את השבוע-ההופעה אתמול משהו שהרס את השבוע-מתמטיקה
בילוי השבוע-ההופעה אתמול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-כל משלי קרילוב, עם תרגום של חנניה רייכמן
חולה על העברית שלו מה קניתם השבוע?-כרטיסים להופעה
. אה, ופלאפל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים עם הבגרויות! תמונה שבא לשים-צילמתי 59 תמונות בהופעה, רובן של חמי עם הSG, חלקן של שאר הלהקה. לצערי, אף אחת מהן לא יצאה טוב-שרוף, חשך מדי, או סתם מטושטש מדי. בסוף גם ביקשתי להצטלם איתו, והפלאפון לא עמד בזה. רואים צלליות
אולי אני אטריד אותו שוב, עם מצלמה ראויה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-ללמוד כשהגיטרה בחדר זה לא יעיל תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לגל
, ועוד אחד לחמי אם הוא קורא את זה

Oyster Girl

New member
עוד שישה שבועות לסוף הקורס ../images/Emo54.gif

שיגמר כבר, אין לי עוד כוח
שיר השבוע של חמי- הדובה הגדולה שיר השבוע לא של חמי- מה עוד ביקשת משהו שעשה את השבוע- ההופעה אתמול משהו שהרס את השבוע- אנשים בילוי השבוע- הזאפה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אויבי הציבור, הסרט החדש עם ג'וני
מה קניתם השבוע?- כרטיס לסרט, מלא רדבולים בטעם אוכמניות וזהו למעשה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת לאבא ו...שיגמר עוד שבוע בקורס
? תמונה שבא לשים- התמונה של הסרט שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הביאו את הסתיו
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

vagz

New member
אהם..

שיר השבוע של חמי- הדובה הגדולה, מישהו שומע אותי שיר השבוע לא של חמי- כל מיני עברי לידר נראה לי משהו שעשה את השבוע- ההופעה שלשם והדיוויס!!! איזה ניצחון מדהים... משהו שהרס את השבוע- כלום! בילוי השבוע- הופעה ודיוויס סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שר הטבעות-ספר מה קניתם השבוע?- נופש בטורקיה! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נופש מטורףףף בקלאב בטורקיה עם חברים! תמונה שבא לשים- אני אעלה יותר מאוחר שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שיעשו קצת יותר הופעות באיזור המרכז (פעם בחודש לא מספיק
) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל נבחרת ישראל בטניס על ניצחון מדהים!

אורי נה

New member
אני חושבת שאצלכם כבר יום ראשון,

אבל אצלי עדיין שבת, אז: שיר השבוע של חמי- לא יודעת, אני שומעת מוזיקה בלי סוף. מעביר את הזמן שיר השבוע לא של חמי- כנ"ל משהו שעשה את השבוע- כל הטיול
אולי הדב ההוא..
משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- כל יום משו חדש, אז.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סיימתי את ה'היער' אז אני תקועה בלי ספר מה קניתם השבוע?- יותר מדי.. בעיקר כמויות של חולצות וכמה מכנסיים. או, ומפה בחצי דולר. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להמשיך להנות.. תמונה שבא לשים- כולן במצלמה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נשיכה של ברווז, נשיכה של חתול, אבן בראש ודלת על האצבעות. רק לי יכול לקרות באותו שבוע. (אגב, חוץ מהאבן כלום לא כאב) אמצע יולי ואני עם ג'קט. מוזר. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לטייס שידע לנחות!
ולMP שלי
וואו, חפרתי

למעלה