סתם...

soooz

New member
סתם...

אני לא רושמת את זה כדאי לקבל תמיכה או תגובות בנוסח "יהיה בסדר". אולי פשוט כי אני לא מאמינה שמישהו יכול לדעת. בגלל שזו סתם אמרה, שלא מבוססת על כלום. הרי אתה לא באמת יכול להגיד שיהיה בסדר, אתה לא אלוהים ואתה גם לא מנבא עתידות. כבר שנה שאני מסתובבת ככה, תחושת ריקנות אופפת אותי, מצאתי את החצי השני שלי במידה מסויימת - הריקנות. באופן אירוני מצאתי אותה בדיוק כשאיבדתי את החצי השני השלי, או יותר נכון מה שחשבתי שהיה החצי השני השלי. הסול מייט הזה שכולם מדברים עליו. פעם כשעוד התחילו איתי די הרבה הייתה לי את הפריווילגיה לשלול ולפסול ולהיות מלאת אגו ובאותה נשימה לבכות שאני לא מוצאת אף אחד. היום הכל סתם... סתם אני מתנשקת במועדון עם אחד שלא טורח אפילו להתקשר למחרת, סתם יוצאת לדייט עם מישהו שבימים טובים יותר לא הייתי חושבת עליו אפילו, סתם בשביל להראות שיש לי קצת, טיפ-טיפה חיי אהבה. כי לכולם יש. האמת היא שכבר שנה אין לי. ואני בת 20. זה לא אמור להיות הגיל לאהבה?

Miss Thang

New member
למה את כל כך ממעיטה בערכך?

אני לא חושבת שיש משהו פסול ב"סתם" להתנשק עם מישהו במועדון, אבל את מציינת שזה משהו שלא היית עושה בעבר (כמו גם לצאת לדייטים עם בחורים שבעבר לא הזיזו לך ת'בוהן). מה הבעיה? מה השתנה? מי ישמע, אין לך חיי אהבה, בווו-הוו. את רק בת 20.

כשחסרה אהבה

אז זה תמיד בווו-הוו לא משנה אם היא בת 20 או בת 30.

Miss Thang

New member
אויש, מה זה 'חסרה אהבה'?

גם לי אין כרגע חבר/בן זוג/אהבה רומנטית. נו אז?

יש אנשים שיותר מפריע להם ויש כאלה

שפחות... אבל כשבחורה בת 20 כותבת שחסרה לה אהבה והיא רוצה לאהוב זה לא לעניין לכתוב לה שהיא כולה בת 20 .. לגיטימי לרצות אהבה ולחוש בחסרונה בכל גיל
|

soooz

New member
אוקיי...

אז אולי לך זה לא כ"כ מפריע. לי למשל זה כן. יש אנשים שינצלו את התקופה הזאת כדי לצאת לפאבים ולהכיר כל יום מישהו חדש ולנצל את החופש הזה עד תום ויש כאלה שיסתגרו בבית ויכתבו על זה שירים. מאחר ובערך 4-5 שנים, מאז שהתחלתי לצאת עם בנים ועד היום, אני חיה את החופש הזה ואת ה"להיות פנויה" אני כל כך מרגישה שמיציתי.

soooz

New member
ככה זה נשמע?

אולי. זה לא שלא עשיתי את זה בעבר, זה שהיום אני עושה את זה סתם. כדי שיהיה על מה לדבר מחר. פעם לא הייתי מסוגלת להתקרב למישהו שלא מושך אותי... אפילו אם זה רק נשיקה. ואני מרגישה שכל חוקי המשחק השתנו. פעם הייתי מחוזרת, פעם הייתי אני זו שמחזיקה את הבנים קצר. עכשיו הכל התהפך. אני לא יודעת עד כמה אני מאמינה באהבה, אני לא יודעת אם זה יגיע.

אני חושבת שאין בעיה סביבך

את הבעיה. אני למדתי משהו מאוד חשוב בחיים שלי, וזאת לא קלישאה- מה שאת יודעת שמגיע לך, זה מה שתקבלי. מה שאת משדרת, זה יהפוך להיות מה שאת. סתם לדוגמא- לפני כמה שנים הייתה לי חברה טובה מאוד, גבוהה, נראית בסדר, חסרת ביטחון לחלוטין. איכשהו בסביבות גיל 17 היא עברה מהפך עצמי, היא לא השתנתה, המראה שלה לא השתנה, אבל משהו פנימי השתנה אצלה, וזה הקרין החוצה, הידיעה שהיא כן שווה משהו, למרות שגרמו לה להרגיש אחרת. פתאום אנשים מסביבה גילו אותה. ותאמיני לי שלא ניתוח אף ולא איפור ולא תסרוקת זה מה שעשה את זה, אלא זה בא מפנים. אני הייתי כמוך פעם- לא האמנתי שמגיע לי יותר מזה, יצאתי עם לוזרים, עשיתי שטויות במסיבות. אחרי שהתבגרתי קצת והבנתי שמגיע לי יותר, שידרתי את זה שאני לא סתם אחת, ובגיל מעט יותר גדול משלך הכרתי את אהבתי הראשונה, שהיה האדם המדהים ביותר שהכרתי מעולם. אחרי קשר מדהים של שנה וחצי נפרדנו, וידעתי טוב מאוד שמגיע לי לא בסנטימטר פחות ממה שהיה לי איתו, וגברים מסביבי קולטים את זה. כל הגברים שיצאתי איתם מאז הפרידה רצו משהו רציני בלבד איתי, ואפילו זה גבל בהגזמה למי שעקב אחרי הסיפורים שלי בפורום
קל לקלוט על בחורה מי היא ומה היא. כשבחור ילך למסיבה ויראה אותך עם כל הגישה הזאת, הוא יקלוט שיש מצב לנשיקה או מיזמוזון, כשהוא יסתכל על חברה שלך שמשדרת שמגיע לה הרבה יותר מזה, הוא ייקח את הטלפון ויתקשר אליה למחרת. בדיוק כמו שאני אלך למסיבה ובחור ייגש אלי או יסתכל, יהיה לי דיי קל לראות על ההתחלה אם מדובר בבחור רציני או סתם אחד שמחפש משהו ללילה. קברת את עצמך אבל תאמיני או לא את בסך הכל בת 20. כל העולם עוד לפנייך ואני מבטיחה לך שעוד שנה שנתיים תסתכלי אחורה על הדברים שאמרת עכשיו ותגכחי. האמיני לאחת עם נסיון. השינוי טמון בך. העולם לא כזה דפוק אנחנו אלה שדפוקים.

soooz

New member
סבבה

נצא מנקודת הנחה שאת צודקת, כי זה נשמע הגיוני ואני באמת מאמינה שאיך שתתייחסי לעצמך ככה אחרים יתייחסו אלייך. אז איך עושים את השינוי הזה? איך הופכים לאחת שמשדרת שיודעת מה היא רוצה ושיודעת שהיא תשיג את זה?

זה תלוי בך

את חייבת לעשות שינוי, ולא בשביל אחרים אלא בשביל עצמך. את לא צריכה לנסות לשדר שום דבר את צריכה קודם כל להבין כמה את שווה. ברגע שתרגישי את זה ולא תנסי לשדר את זה זה יבוא ממקום אמיתי מבפנים וזה יהיה טבעי. תצפצפי על העולם ותעשי מה שטוב לך. תלבשי את הבגדים שאת אוהבת ולא מה שאחרים חושבים שיפה, תתחילי לעשות בחירות בשביל עצמך, אם יש לך חברות שנסחבות מהילדות ואת לא ממש אוהבת, תחתכי. תקראי ספרים על שינוי עצמי ואהבה עצמית, תסתכלי על המראה ותביני כמה את יפה. תתחילי להילחם בשביל הדברים שאת רוצה, ותאמיני בעצמך. נשמע כמו קטע פלצני בסדנת מוטיבציה אבל תאמיני לי שזה עובד. את חייבת לעבוד על עצמך את לא תאמיני כמה תיהי מאושרת בסוף.

איפשהו אני מאוד מבינה אותך...

"אני לא רושמת את זה כדאי לקבל תמיכה או תגובות בנוסח "יהיה בסדר". אולי פשוט כי אני לא מאמינה שמישהו יכול לדעת. בגלל שזו סתם אמרה, שלא מבוססת על כלום. הרי אתה לא באמת יכול להגיד שיהיה בסדר, אתה לא אלוהים ואתה גם לא מנבא עתידות."
נכון, אף אחד לא יודע מה צופן לנו העתיד ולכן, צריך לחשוב הכי אופטימי שאפשר
אני חושבת שדווקא הניסיונות שלך "להראות כאילו יש לי טיפ-טיפה חיי אהבה" הם אלו ששואבים אותך למטה.
את יוצאת עם אנשים שלא באמת מתאימים לך --> מתאכזבת ש "שוב זה לא הצליח"--> מבכה על מר גורלך--> יוצאת עם אנשים שלא באמת מתאימים לך וכן הלאה ...
אם תראי את כל התקופה הזו כתקופה מקדימה עד שתמצאי את אהבתך יהיה לך הרבה יותר קל. את בטח רואה סביבך רק זוגות מאושרים ומאוהבים אבל זו לא המציאות אלא בחירה שלך לראות את כל העולם בנוי זוגות-זוגות
בדיוק כמו שהתגייסתי ופתאום ראיתי רק חיילים-חיילים-חיילים
לא לכולם יש בנזוג ולמרות שזה לא מעודד כל כך, דווקא בגלל שאנחנו לא יודעים מה יקרה ואת מי נכיר מחר- אנחנו צריכים להיות פתוחים וקשובים לכל מי שאנחנו פוגשים בדרך.

למעלה