סתם......

MOR@N

New member
סתם......

שלום לכולם!!! אני חייבת להמליץ לכם על אתר מדהים..... לפני שאני ארשום את האתר לכול הבנות הרגישות (ואם יש בנים רגישים.....) אז לא להכנס לאתר הזה!!! זה אתר שמלא בתמונות של אנשים מתים אנשים שנרצחו שנאנסו ונרצחו התאבדו נשרפו..... האתר דיי מגעיל את הנשמה אבל מי שמסוגל לראות את זה הוא יסרוד ותאמינו לי יושנים אחר כך מצויין.... WWW.SHOWNOMERCY.COM אם לא תצליחו להכנס רגיל תכנסו דרך נענע צפיה מהנה.. מורן

flowr..

New member
אוי, אל תזכירי לי!!!!!! תקראו את זה לפני שאתם נכנסים

בחופש הגדול מישהו מהצ`ט נתן לי את הכתובת של האתר הזה, ועד היום יש לי סיוטים. זה האתר הכי מזעזע שראיתי בכל החיים שלי ואני פשוט לא ממליצה לאף אחד להיכנס אליו. יש שם את הדברים הכי מזעזעים ונוראים וקשים לצפייה שיש, ולא משנה כמה תנסו- אתם בחיים לא תצליחו למחוק את הדברים המזעזעים והנוראים שיש שם מהזכרון שלכם. אז לטובתכם- אל תיכנסו. האתר הזה ממש דיכא והפחיד אותי, וזה אתר שאני בחיים לא אשכח, לא משנה כמה אני אנסה. מדובר שם על דברים ממש מזעזעים בצורה רצינית- איש שיושב במכונית עם ראש כרות, אישה מתה שנפגעה בתאונת דרכים ורואים את המוח שלה נשפך מתוך הראש, וכו`. לטובתכם!!!!

Oi Vey Zmir

New member
כן.

באופן דיי מוזר אנשים נמשכים לדברים שמגעילים אותם...הפסקתי לספור את הפעמים בהן יצא לי לראות אנשים עומדים מעל קערה של שלווה צבעונית, אוכלים חצי קערה ומסננים ``איכס`` בין לעיסה ללעיסה. ככה גם האתרים האלה, יש אנשים שזה מצחיק אותם. בכל אופן אתר שאני אישית חושבת שהוא יותר מגעיל (הפסקתי להכנס לשם מאז שהחלפתי למחשב את המסך ורואים ברור...) הוא : www.rotten.com מומלץ בחום לטיפוס הבולימי. שטוס.

LI$A

New member
נמאס בשלב מסויים

להמשיך להעביר תמונות.........הבנו את המסר את השינוי האמיתי בנשמה מרגישים כשמישהו מתפרפר לך מול העיניים, מת לך על הידיים ואתה לא יכול לעזור לו.......זאת הטראומה התמונות האלה זה סתם זוועה

ENIGMA

New member
מ-ג-נ-י-ב-!

זה פחות או יותר מה שיש לי להגי על האתר... אה, כן, ו... אל תכנסו אליו!!

אוי, יא מתלהבת.

אתר מגעיל מה מגניב ומדהים בזה? תמונות של אנשים מתים ובלה בלה בלה ראיתי בזה תמונה אחת ולא יותר, הבנתי את המסר ורצתי לאסלה להקיא. וזה מדהים? ג`יז, מתלהבת אחת. מדהים ברקטום שלי.

N0

New member
אוייי....

כן גם N0 קיבל את הכתובת פעם... בהתחלה הוא התלהב יו איזה גניבה סוף לצנזורה ורץ ישר לבדוק אנשים שעלו עליהם טנקים... הוא לא נכנס יותר לאתר זה פשוט זיעזע לו את כל מערכת העצבים ועמוד השידרה שלו קיבל עקמת עצבנית... אבל מאז הוא ממליץ על האתר לאנשים שמעצבנים אותו ביחוד לימניים קיצונים שרוצים רק להרוג ערבים שיבינו קצת מה זה מוות. מאוד לא מומלץ. N0

למעלה