סתם.....
W Weird Eyal New member 21/12/02 #4 למה כשאני פותח את ההודעה זה עושה ריסטארט למחשב שלי... מה העניין???
S sherennn New member 21/12/02 #9 מאיפה לקחת את שלך? את מה שאני שמתי פה לקחתי ממוזיקת רקע של אחד מהאתרים של משינה... מאיפה השגת את אלה?
מאיפה לקחת את שלך? את מה שאני שמתי פה לקחתי ממוזיקת רקע של אחד מהאתרים של משינה... מאיפה השגת את אלה?
מ משינה בדם New member 22/12/02 #14 לא מתאים לך! את מסוגלת..... לקלוט אחרי שתי שניות איזה שיר זה מישהו לא שמע את העמותה לחקר התמותה בזמן האחרון
לא מתאים לך! את מסוגלת..... לקלוט אחרי שתי שניות איזה שיר זה מישהו לא שמע את העמותה לחקר התמותה בזמן האחרון
M Mashina Girl New member 22/12/02 #15 העעעעעע../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif *מתבוששת* אכן,המון זמן לא שמעתי משינה.. חוסר זמן ני אשלים ת´חומר בינתיים,אתם מוזמנים להעניש אותי ( ? אני לארג´ית היום )
העעעעעע../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif *מתבוששת* אכן,המון זמן לא שמעתי משינה.. חוסר זמן ני אשלים ת´חומר בינתיים,אתם מוזמנים להעניש אותי ( ? אני לארג´ית היום )
V Vdrums New member 23/12/02 #16 לתלאביבית../images/Emo26.gif כל הכבוד על המידי תמשיכי כך. יש לך אתרי מידי טובים? (לא בהכרח ישראלי)