סתם

sani48

New member

tami127

New member
חחחח גברים אוהבים ביצ'יות

שכחת?
בכל מקרה מסכימה אתך בכל מילה

גברים אוהבים נשים

נשים לא אוהבות שתלטנים, וגברים לא אוהבים ביצ׳יות, ומי שכן - יש לו פטיש ושריטה משלו בלבד.

כמהאפשר

New member
גברים.. אולי הם פשוט צריכים שיתפעלו אותם:)

כי אין להם מושג מה הם רוצים מעצמם.
&nbsp
אני עדיין חושבת שלנו יש הרבה יותר ביצים מלרובם:)

כמה עצות ממני

א. טבעי שיהיה חסר לך מגע. נולדנו עם הרגל לזוגיות (ובמיוחד בחורף, שמגלה את אותותיו :) ).
ב. אני מניח שהאנטיפטיות נובעת מביישנות, ולכן את פשוט צריכה להתגבר עליה. איך עושים את זה? כמו שקופצים למים ממקום גבוה. פשוט עושים מעשה בלי לחשוב. אני חושב שאת צריכה פשוט לדבר עם הבן אדם שיש לך רגשות כלפיו, ולראות אם זה זורם. אם כן, תמשיכי ואולי גם הוא יהיה בקטע. אם לא, ניסית ולא הלך - לא קרה כלום.
ג. אם סיכמתם ביניכם שתדברו, את יכולה לשלוח לו הודעה בפייסבוק (אבל לא ממש מוקדם. שלא ירגיש שאת לחוצה).

tami127

New member
אני דווקא לא מסכימה

שיטות ישירות גורמות להרבה בחורים להירתע...אני בעד לגרום להם להתחיל, נכון את גורמת לו להתחיל. אבל הוא יחשוב שהוא יזם..אין מה לעשות יש פה משחק שצריך לשחק אותו, וזה מדליק אותם

katrina12

New member
לא קראת אותי מספיק טוב.

כתבתי שאני אנטיפטית כלפי גברים שרוצים אותי ואני לא בעניין שלהם.

היי קטרינה

תשמעי, להיות פאסיבית ולחכות כל פעם שזה שאת רוצה אולי יתעורר מאיזו סטירה בלתי נראית שיקבל זו דרך שתגרום לך בעיקר להתייבש
את לא חייבת להתחיל איתו בצורה ישירה ממש, או להיות אגרסיבית ולצעוק מגג בניין, אבל בהחלט תעשי צעד יזום שלך. את לא צריכה לשחק משחקים, או ליזום ולגרום לו לחשוב שזה הוא (מעייף רק לקרוא את כל זה) ולא כל דבר צריך להיות מתוסבך עוד לפני שהתחיל. ראית מישהו שמוצא חן בעיניך? יופי.. אם הוא זר, מבט, חיוך זו התחלה טובה, אם חש ביניכם הכרות כלשהי מאיזו מסגרת (לימודים, עבודה, חברים, משפחה) אז מעולה, פייסבוק כי הדרך הכי בטוחה - שולחים ״היי״ נחמד עם חיוך, אף אחד לא מת מתקשורת כזו קלילה. במקרה הכי גרוע הוא לא עונה או לא מעוניין, עדיין לא מתים, לא נורא וממשיכים הלאה. אין צורך לסבך גם את הדברים הכי פשוטים.

DoubleInfinity

New member
למה לחכות ?

תמיד טוב לנסות, ולא להתעסק ב'למה הוא לא שלח לי הודעה' כי יכול להיות שהוא בוהה במסך ומתעסק ב'אולי היא לא בקטע' - ואולי לא.... ואולי.... ואולי.....
&nbsp
לפעמים צריך פשוט לקפוץ למים
(או במקרה שלך - לשלוח הודעה)

למעלה