סתם

סתם

כי אני יכול לשים פה הודעה ולא יקרה כלום... לפעמים אני חושב שאולי אני צריך לבוא למקום הומה אדם,לירות בכל מה שזז ואז להתאבד-אמריקניזציה לפעמים אני חושב שאולי אני צריך לבדוק כמה דונאטס אני יכול לדחוף לפה-אמריקניזציה לפעמים אני חושב שאולי אני צריך לשקול מעל 200 ק"ג-אמריקניזציה למישהו יש עוד רעיונות לדברים כאלה?

Seidman

New member
נממ

לפעמים אנשים יראו שאתה יכול לירות בכל מי שזז, או לבדוק כמה סופגניות אתה יכול לדחוף לפה, או לשקול 200 קילו, ועדיין הם לא יראו בזה סיבה מספיק צודקת בשביל הפגנה - ישראליזציה

יופי המנהל שרצח את הפורום אמר משהו מצחיק

עכשיו אני מבין על מה האיש הזה בירבר כל הזמן הזה. טוב נו העולם מצחיק אז צוחקיםXD אני כל כך מאוכזב מעצמי

מעהיום אהיה מחובר הרבה

היה לי איזה מבחן גדול שהייתי צריך לחרוש אליו (לכל מי ששואל על הציון,קיבלתי 40,למעשה קיבלתי 12.5 אבל לפי החוק העלו לי ל40 אוטומטית)

Reut E

New member
כן בטח

ויפה מאוד!! תמשיך לנצל את החוק לטובה ככה זה כשחושבים במבחן על בחורה במקום על הטרפז מזכיר לי שלפני יומיים אכלתי אותה במבחן בתנך, לא סיימתי אותו בגלל המורה המטומטמת הזאת. רבע שעה שאלה אותי שאלות מטומטמות ואני אמרתי לה שתיתן לי כבר להתרכז והיא המשיכה להוציא אותי מהריכוז בגלל שאני שמאלית כי ישב לידי בחור ימני והמבחנים שלנו סטו לכיוונו של האחר, מה שמאפשר להעתיק בקלות בלי להזיז את העין יותר מידי לצד

למעלה