סתם...

סתם...

אני חולהההההההה על מיכאלה כשהיה תפרקים בשידור חי לא ראיתי תסדרה רק תסוף 10 פרקים אחרונים ועכשיו אני רןאה תשידורים החוזרים וממש התמכרתי. זה ממש ממש ממש ממש יפה. חחחחחחחחחחחח חפרתייי קיצר שיהייה לכולנו בהצלחה אה וכן אם לא הבנתם אז אני חדשה חחחחח. רק שאלה תגידו איך אסי וגיא יתחילו את הקשר שוב כאילו איך הם יהיו ביחד?...... אין אני לא יכולה להתאפק עד שזה יקרה זה בטח יקח עוד מלא זמןפליז מי שיודע שיגיד לי תודה אנשים:)) סורי על החפירה ושוב תודה מואאאאאאאאאאההההההה!!!!!!!!!!^______^! 3>

ברוכית../images/Emo24.gif

הוא יתאהב במיכאסי(אסי בתור מיכאלה)ובסופו של דבר יגלה שזו אסי ולא מיכאלה..=]

../images/Emo41.gifאבל איך הוא אמר שהוא שונא אותה וזה?....

יחחיחי ותודה לכולם, ואיזה כיף זה שלמרות שאלו שידורים חוזרים יש פורום שמתפקד יפה וכולם מחוברים וההודעות הם לא מלפנימליון שנה חחח:]] 3>

:]]

איך מה כבר הגיעו לפרק הזה? קיצררר איך נגמר הפרק היום אמא שלי פיתאום באמצע החיים רצתה שאני יסדר תחדר^.^ פליז איך הוא נגמרררררררר של היום זהב נראה לי 20 ומשהו :]] 3>

ח0חו0ית1

New member
ממ

גילי ועליזה באו למשרד ובדיוק אסי ירדה במדרגות ואז גילי צעקה:אמא!!! ו.. ממ את צריכה ללמוד לשרשר כשאת רוצה להגיב לאיזשהו נושא פשוט תלחצי "הוספת תגובה" שיש מתחת להודעה

ח0חו0ית1

New member
לא לא

את רואה שבתחתית ההודעה שלי מתחת לחתימה יש 2 כפתורים, 1 של הוספת תגובה והשני זה של הוספת תגובה מהירה אם את רוצה לענות לי במקום ללחוץ בראש הדף הוספת הודעה פשוט תלחצי הוספת תגובה

N0 far

New member
ו- להלהלהללה ?

בבקשה קודם תקראי ותפנימי ואח"כ תגיבי ותשרשרי כבר.. כי זה די מעצבן לראות בעמוד 789246 הודעות שכתבת כי לא קראת איך משרשרים:|

בסדר מה הלחץ../images/Emo134.gif

קורה, הילדה לא מעורה בדרכיי ההגבה,תני לה לטעות! מיכל אחר"כ תבוא ותשרשר את הכל לאותו שרשור והבלאגן יסתדר!
בכל אופן דנה הגיבה לה והסבירה לה איך לעשות את זה... וממך נופר בכלל לא שומעים
חצופה!

N0 far

New member
למהאת מתערבת?../images/Emo4.gif

)&^)P^&)^^*^*(^^*#&##&#$# האמת? בכלל לא עשיתי את זה בנימה של כעס
ואת מסננת אותי...
ועד שאני כותבת לך הודעה את אומרת לי שאת עסוקהה...

למעלה