sweet smile1 החמוד..../images/Emo13.gif
כמה שלא תהיה ספירת הCD4 שלך אין לך מה לחשוש.. יש היום תרופות טובות,וכמו שכבר ראית כמו שCD4 צונח,באותה המידה הוא גם יכול לעלות.. (ואפילו לקפוץ.!) ,אז כן תידרש ממך אחריות מסוימת אבל מהר מאוד אתה תתרגל ,וכבר לא תייחס לעניין הזה מידי מחשבות/חששות/ ושאר סרטים... כשאני,בימים הראשונים התחלתי לקבל את הקוקטייל,במשך היום הפנמתי ממש עמוק את העניין,אבל בלילה כשהייתי צריך ליטול את הקוקטייל,פתאום הייתי חוזר להכרה שאני נשא,וכנראה שאצטרך ליטול את הכדורים האלה במשך כל חיי..!! דבר שבהחלט היה מייסר אותי..!! לא הצלחתי לישון,לאכול, ובקושי לתפקד הצלחתי.. כל מה שרציתי זה רק לישון ולישון,הרגשתי שבשנתי,אני מרגיש הכי בטוח,נטול דאגות ומחשבות.. (אם כי, גם לחלומות שלי המחשבות היו מתגנבות מפעם לפעם..) אבל אם הזמן,החלטתי שאני לא מתעסק ב"למה זה קרה לי" או "איך אני חי עם זה" או "מאיפה אני אשאב כוח לאחריות שכזו".. פשוט נכנעתי למצב,והחלטתי פשוט לחיות..!!! אני קורא את ההודעות שלך,ושל עוד כמה חדשים כאן,ואני ממש נזכר איך אני הרגשתי בתחילת ההתמודדות שלי.. וזה ממש מרגיש לי כמו "מנהרת הזמן"..!! כל המחשבות והחששות שעוברות עליך זה דבר טיבעי ביותר,ואם הזמן זה רק ילך ויפחת... מאחל לך חיים יפים וטובים,ללא דאגות ומחשבות מיותרות ושרק תחייך.. (תצדיק את הכינוי שבחרת לך..!!
)