סתם תהיתי לעצמי..

• פותח הנושא CF15
  • פורסם בתאריך

CF15

New member
סתם תהיתי לעצמי..

לא מבאס אותכם..? אתם הולכים לראות ת'פרק האחרון ואז כל פרק שתראו ביס לא יחדש לכם שומדבר ויהיה סתם שידור חוזר..לא נחמד יותר להיות במתח כל שבוע..לחכות למה יהיה? לא'דעת גמני חשבתי להוריד אבל אז כל הענייןבסדרה יירד... חן:]

dance of life

New member
אבל זה בדיוק באותו קצב

פרק בשבוע... אז מזה משנה אם רואים עכשיו או בעוד חודש? עדיף עכשיו

yochay 2

New member
גמני חושב כמוך

זה מוריד את כל הכייף... כמו ב4400 הורדתי את כל הפרקים ראיתי הכל.. ועכשיו יש לי לחכות כמה חודשים עד העונה הבאה..

danielle23

New member
יש לי הוט אז זו הדרך היחידה בשבילי

אבל גם אבודים אני מורידה עונה שניה כי כבר רציתי לראות לפני שהגיע לארץ..

bendreaming

New member
כן אבל גם אנחנו חיכינו שבוע-שבוע עד

עכשיו. אז היה לנו את המתח הזה. רק שהתחלנו את התהליך הרבה לפני שהסדרה התחילה בארץ אז גם נסיים הרבה לפני. מה שנכון זה שבקרוב כל הסדרות יוצאות לחופשה והולכת להיות עונת מלפפונים יבשה במיוחד עד הסתיו...

adir555

New member
וזה ממש מבאס..! בעיקר להיפרד מ

נמלטים (כמובן) ואבודים.. העיקר שיעשו קאמבק.. בספטמבר לא?

danielle23

New member
באמת גם נמלטים וגם אבודים

ככה ביחד?.. אולי אבודים קצת אחרי אבל עדיין! ויש מצב שזה יחזור בסביבות ספטמבר אוקטובר אוף בא לי עוד!!

4ShiRaN

New member
ממממ....אין לי סדרות להביא לך

אבל אם לא ראית את אבודים אז כדאי לך להתחיל לראות...

זה שאנחנו מורידים לא אומר שאנחנו לא

במתח אנחנו כן מפרק לפרק מהורדה להורדה

Angelus

New member
גם נכון.

אבל אני רואה את הפרקים במנות גדולות, ככה שהרבה מתח אין לי. למרות שבפרקים עם המהומות בכלא, הייתי במתח ל-2 דקות בערך. לקח זמן לחפש את הדיסק הנוסף.

Angelus

New member
יש משהו במה שאת אומרת,

וכן -- נחמד יותר להיות במתח. אבל יודעת מה הרבה יותר כיף? לראות עונה שלמה של סדרה שאתה אוהב ברציפות. אין הנאה גדולה מזה, ברצינות.
אני מניח שזה תלוי באיזה סוג בן אדם אתה וכמה זמן חופשי יש לך.

אם כבר אתם תוהים לעצמכם...

לדעתי הכי הכי כיף זה לחכות לסיום העונה כולה ואז לראות אותה ברצף. ככה עשיתי עם 5 עונות של הסופרנוס... ככה עשיתי עם העונה הראשונה של אבודים... עכשיו אני מחכה פרק פרק פעם בשבוע של הסופרנוס, פעם בשבוע של לוסט, ופעם בשבוע של נמלטים... הורס את הכיף לראות פרק פעם בשבוע

למעלה