סתם תהיתי לי...

לקשמי

New member
סתם תהיתי לי...

בטח השאלה הזאת כבר נשאלה פה בעבר אז תסלחו לי מראש
אבל תהיתי, למה יש פורום "שמנות ויפות" ואין פורום "שמנים ויפים"? האם יכול להיות גבר שמן ויפה?

יש גם יש ..

אומנם אני לא נמשכת לשמנים אתמול ראיתי שמן יפה אחים שלי יפים ולא אני לא משוחדת ...

היי ערן!

רציתי רק להגיד לך שהחברה שלך פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה :) יצא לי לראות תמונה שלה בבלוג שלך.

הפרום מיועד גם לכל הגברים השמנים והיפים

אומנם הוא נקרא "שמנות ויפות" ולא יפים ושמנים אבל לא כי חלילה מפלים בין הגברים פה.. החברה הרבה יותר סלחנית לכל הגברים השמנים מאשר לנשים השמנות ולכן הפרום נקרא שמנות ויפות אבל זה מציועד לנשים ולגברים כאחד

Eran De Niro

New member
אני שמח שחושבים שחברה שלי יפה

וזה נכון .... נו די תמשיכו .... לרענון הזכרון תמונה נוספת

הרשתי לעצמי לערוך

טיפונת את התמונה ולבטל למאיה את העיניים האדומות מהפלאש.. :) וקצת לשפר גוון

Eran De Niro

New member
ממממ.......

למה אתם חושבים שרק לי יש טעם טוב , ומה איתה לה אין טעם טוב ?!?!? האמת שלי ולה יש טעם מצויין חתיך ויפיופה הולך טוב ביחד

yd4

New member
שגעת בוקר טוב ומבורך

מהיום אני מתחיל לזלול , להיות שמן יפה בתפריט שוקולד חלבה עוגות קצפת סברינות ושגעת לסיום }{ יום מתוק לך

יחס סלחן?

למה? גבר שמן זה פחות לא אסתטי ופחות לא יפה ופחות לא בריא מאישה שמנה? מה השטויות האלה?

עופר 123

New member
כן, יחס סלחן

בחברה שלנו אשה נשפטת קודם על פי המראה שלה ורק אח"כ על פי תכונותיה האחרות. אצל גברים - זה הפוך. לדוגמא: "הוא אקדמאי, מוצלח, מאוד חכם, יש לו כסף, והוא גם טיפה שמן" מול "היא קצת שמנה, אבל היא מאוד חכמה, מוצלחת וכו'"; לגברים יש beer belly שזה חמוד ונסלח, אבל לנשים - קילו אחד יותר מדי והיא כבר "דאבה" ועוד ועוד דוגמאות. בחברה שבה (א) נשים נשפטות יותר על פי המראה ו-(ב) שמן נחשב לפחות יפה מרזה, יוצא שנשים שמנות נשפטות לחומרה על מראן יותר מאשר גברים. זה לא אומר שהגברים השמנים מתקבלים בנשיקות וחיבוקים, אבל חברתית, נשים זוכות ליחס ביקורתי יותר על משמניהן. "מה זה השטויות האלה" זה שם תוכנית טלוויזיה, אבל זו לא תגובה שהיית שמחה ל'קבל לדברים שאת אומרת.
עופר

למעלה