סתם תהייה..

חיפושיט

New member
סתם תהייה..

גבר מעריץ נשים = ג´נטלמן, רומנטיקן, ´לא מפלה/שיוויוני´ [נראה לי נכון לשים את זה במרכאות :], נחמד וכו´ וכו´.. אישה מעריצה גברים = ´בוגדת´, מתחנפת, רוצה-להיות-גברית, אולי אפילו מתירנית בהקשר למין ושאר הקשרים מרנינים.. [אגב, אין לי עניין עם מתירנות מינית; ציינתי את זה רק כ´סטיגמה´] למה?

אלדד26

New member
מחשבה קצת אחרת

אני לא מעריץ נשים. אני לא מעריץ אף אחד. הערצה היא דבר נשגב מדי לטעמי. אף אחד לא מושלם ואינו ראוי להערצה. אני כן מעריך אנשים. אנשים דעתניים, פתוחים, נבונים, שאינם נכנעים לדעות קדומות שמוטחות בנו מכל פינה ומכל כיוון. אנשים שיודעים לעשות שימוש נכון בכלי החזק ביותר שברשותם - מוחם. אני מעריך נשים שיודעות לעשות את זה, אני מעריך גברים שיודעים לעשות את זה. אני חושב שאנשים אחרים הם פשוט אנשים קטנים שאינם ראויים לשמץ הערכה. ולכן, אני לא חושב שיש מקום לביטויים כמו "גבר מעריץ נשים" או "אישה מעריצה גברים".

../images/Emo45.gif וכבר אמרתי כאן פעם,

אני לא יכולה להבין הערצה או אהבה קבוצתית. אני מעריכה ,כל מי ש..." על הדבר המסויים שאותו אני מעריכה, ואוהבת את מי שאני מכירה היטב, ויודעת שאני אוהבת אותו או אותה על מה שיש או אין בו/ה. הערצה היא, אכן, משהו רחוק, אבל כשזה קורה לי, אני מוצאת את עצמי במישור של ההערכה - מעריצה את יכולתו של קימרלינג להגיד, במילים מספר, את בליל מחשבותי לאחרונה, אבל לא מעריצה את קימרלינג, שאותו אינני מכירה, וכן הלאה.

ומה עם ה../images/Emo23.gif , אלדד?

אני מצפה מא/נשים שישתמשו בליבם, לפני שהם מנווטים את דרכם בעקבות מוחם. מוח שהלב אינו מדריכו - משול לנווד בערפל

טל קר

New member
אהלן חיפושיט, בעיני מי?

מעבר לענין ההערצה שלא ממש הבנתי את הקשרו (מה זה להעריץ נשים? מה זה להעריץ גברים?), גברים ש"מעריצים" אותי אוטומטית בשל היותי אשה, הם לא ג´נטלמנים ולא רומנטיקנים ולא שוויוניים בעיני על כך, אלא מדאיגים אותי מאוד.

אולי אני אוכל

להבהיר את דבריה של חיפושיט טוב יותר...אם כי אני לא בא לדבר בשמה. כוונתה לומר, מדוע מאז שלהי ההיסטוריה הגבר העריץ נשים ( נסיכות, סינדרלות וכו ) וכן תמיד היה מוכן להקריב את חייו למענם בעוד שהתנועה הפמניסטית מחזקת את הרעיון, שהאשה צריכה לדאוג לעצמה, ורק לעצמה. מה בדיוק אתן מוכנות לעשות בשביל גבר ? לא הרבה מסתבר... הייתי פעם בסטנדאפ, שבו שאל המנחה מספר בחורות ( שישבו לצד חבריהן ) אם הם היו מוכנות לבצע מין אורלי בערפאת, בהנחה שאקדח המכוון לרקתו של חברם, יופעל במידה והן יסרבו. וראו איזה פלא. כולן סירבו ! איך זה שאנחנו מסוגלים להקריב את עצמנו ואתן לא ? ( ע"ע הסטוריה ) איך זה שאנו מוכנים להשפיל את עצמנו מאהבתנו אליכן ואתן לא ? אולי אנחנו מאוהבים פחות בעצמנו ?

האם אתה מוכן לבצוע מין אוראלי../images/Emo94.gif

ב; ערפאת, ברגותי, שרון, פרס, צחי הנגבי, במידה ואקדח מכוון לרקתה של האשה המאד יקרה לך ? ואיפה ההקרבה שאתה מדבר עליה? למה בדיוק התכוון המשורר? אני לא זוכרת שגברים יהודים נרצחו עקב סירובן של חברותיהם לבצע...וכו´. ועכשיו לעיקר: התנועה הפמיניסטית - שכאן במדינה אינה קיימת למעשה - אינה מחזקת נשים לדאוג לעצמן בלבד. הרעיון הפמיניסטי מכוון את האשה לחשוב על עצמה כעל מישהי קיימת, הראוייה וזבכאית לזכויות שוות לאלה הניתנות למי שאינם נשים: זאת בזכות היותה יצור חי/אדמ/ה. עד לעת האחרונה, נשים לא נחשבו ל´אדם´. יכול להיות שאינך יודע את תולדות חיי הנשים, ומכאן מגיעה הטעות שלך. אני ממליצה להתחיל לקרוא חומר, הן עיוני והן היסטורי, ע"מ להבין את עומק הבור שאליו נשים הוכנסו ושם הוחזקו. אתה, וכל מי שמתעניין, יכול להתחיל מאסופת המאמרים שיש בפורום הזה, מאחורי קלעיו (בסרגל למעלה). כמ"כ, מומלץ הספר "מהו פמיניזם" של טלי רוזין.

זה לא פייר..

אני גבר ולי יהיה יותר קשה לבצע מין אורלי בגברים מאשר לאישה, אבל, כן ! אני מוכן להקריב את עצמי למען מישהי שאני אוהב. אגב, את לא באמת בונה על זה שאני ארוץ לקנות את הספר, נכון ? אומנם בהיסטוריה האיסלמית זה לא היה כך, אבל אם נסתכל על המערב כמה מאות שנים אחורה, דוקא התייחסו אליהן יפה מאוד ואולי אף יותר יפה מאשר היום במקרים מסוימים. כשהיו מציגים לגבר מישהי, הוא היה קד ומנשק את ידה. היכן זה כיום ? גבר היה עוזר לאישה לעלות למרכבה ( בשל הנימוס והשמלות הגדולות) או פותח את הדלת למכונית. היכן זה כיום ? גברים היו יוצאים למלחמות רק בגלל נשים. והיכן זה כיום ? כבר טענתי בעבר שהפמניזם הרג את הג´נטלמניות. נ.ב. מה רע בצחי הנגבי ?

../images/Emo6.gif דווקא איתו היית מוכן?

אז ככה: 1. אין צורך לרוץ, אפשר ללכת בנחת, להיכנס לחנות ולקנות בנחת. אפשר גם לעיין בנחת, מבלי לקנות. בתור צעד ראשון זה אחלה. 2. אפשר בתור צעד ראשון לראשון, להיכנס למאמרים שבאסופות הפורום. 3. נימוסים: אתה צודק. היו נימוסים, היה שקט, היה נעים, כל אחד היה במיקום שלו ובתפקיד שלו. עד...עד לרגע בו מישהו אמר "רגע, מה הולך כאן?" - וזה היה הרגע בו מישהו שם לב. למה? למשל: לכך שאשה אינה זכאית לכל רכוש משלה. היא עוברת מבית אביה לבית בעלה. הנדוניה עוברת איתה, הישר לידי בעלה. לבעלה מותר ואף רצוי (לפי חוק) להכות אותה, במידה והיא "מתמרדת". הפרשנות לכך - חופשית, לפי הבעל. או עד לרגע בו איש רצה להביא את אשתו למועדון שלו, ע"מ שתכיר את החבר´ה. לא אמרו לו: לנשים, כלבים ויהודים, הכניסה אסורה. או עד לרגע בו מישהו שאל למה לאשה כלכך מוכשרת ובעלת פוטנציאל אדיר, לא מרשים ללמוד באוניברסיטה. ולמה לאשה אין זכות להצביע בבחירות. וכו´. אתה מבין, דויד, א/נשים התחילו להתבונן מסביב וגילו שנשיקות על גב היד, פתיחת דלתות, תפריט עם מחירים לגבר ותפריט ללא מחירים לאשה - זה משהו שלא עושה טוב, נחמד ונעים בעולם, אלא יוצר אפלייה. והאפלייה היא לרעת הנשים, מאד מאד וגם, לרעת הגברים. עולם לא שיוויוני, פועל בחוסר שיוויון לכל הכיוונים.

רגע, רגע, שכחתי...לאשה קל יותר מין

אוראלי בגבר? מה פתאום! מה קרה לך! הפה הממוצע של אשה ממוצעת, קטן בהרבה מהפה הממוצע של גבר ממוצע. לגברים קל בהרבה מאשר לנשים, לבצע מין אוראלי בגבר. ורק להזכיר לך, שכל הסקרים שנושאם חיי מין, מגלים לנו, שנשים בכלל לא מתלהבות מהסוג הנ"ל של כיף. רובן עושות זאת "כי הוא מצפה ממני".

דיברתי על ענין המשיכה.

בתור בחורה סטרייטית, לך יהיה קל יותר לרדת לגבר כי הוא מהמין שאת נמשכת אליו בניגוד לגבר סטרייטי. ואם את מבצעת מין אורלי רק משום שהוא "מצפה" ממך, אז חבל מאוד. זה מוזר, באופן אוביקטיבי הרבה יותר מגעיל לבצע מין אורלי בבחורה מאשר בגבר, משום שאיברו של הגבר הוא חיצוני בעוד שאיבר המין של האישה הוא פנימי,לח,טחוב, ולא ניחן בריחות הכי מלבבים שיש. אבל זה לא מונע מבחורות ל"צפות" שגברים ירדו להן, לא כן ? האם זה שוב קשור למידת ההקרבה שכל מין מוכן לתת למין השני ? אתן לא מוכנות להקריב, נקודה.

דברת על אפליה, נכון ?

א ´ איך זה שנשים עם ילדים מקבלות יותר נקודות זכות במס הכנסה ? ב´ איך זה שאפשר לספור על יד אחת את מספר הגברים שהילדים נשארו בחזקתם אחרי גירושים והם זכו למתן מזונות מהאישה ?

הייזל

New member
בהתחשב בזה

שמאימהות מורידים ביטוח בריאות גם לילדים ובהתחשב בזה שמלכתחילה משכורות של נשים נמוכות יותר אז נראה לי שזה די מתקזז.

ציפי ג

New member
לגבי ביטוח בריאות

אני חוששת שאת טועה. לא מצאתי שום אזכור לזה שגובים מהאם תשלום דמי בריאות עבור ילדיה.

greywolf

New member
שכר נמוך יותר, אפליה בתעסוקה

אמהות חד- הוריות לרוב עובדות במשרה חלקית. מאחר ושכרן נמוך יותר מלכתחילה הרי שחלק גדול מהן מתקשות "לגמור את החודש". עובדה חשובה היא שמספר רב של אמהות חד- הוריות הן עולות חדשות שעל קשייהן נוספו קשיי ההגירה. במקרים רבים אין אבות הילדים משלמים למעשה את התשלומים אותם הם חוייבו לשלם עבור ילדיהם. המדינה במסגרת עדוד אוכלוסיות חלשות כהגדרתה להכנס למעגל התעסוקה, מסייעת לאמהות חד- הוריות. "תוכניות וויסקונסין" תשנה מצב זה באם תיושם, ומשם ידיעותיי המעטות מאחר וכיסיתי מסיבת עיתונאים שעסקה בכך (עתונאית אחת באה ואני). מידע יותר עדכני יימצא בודאי באתר של מרכז אדוה.

למעלה