סתם תהיה...

TaL53

New member
השאלה מה בא קודם

אצלך- הבוז או החמלה. אם תשאלי אותי העובדה שחיילים ששיחררו את המחנות נתנו לניצולים את האופציה לפרוע את חובם לאותם שומרי ס"ס מעידה על ההכרה שחייבים להיענש על אותם מעשים. כמו כן, אני אישית הייתי מפנה את החמלה קודם כול לניצולים ולא לאותה קצינת ס"ס שקיבלה מה שמגיע לה. ואני לא חושב שיש יותר מדי אנשים שאם הם היו נמצאים באותה סיטואציה בשנת 45 היו נוהגים אחרת. בגלל זה אני עוד הפעם אומר- לנו אין את הכלים לשפוט אותם בזמן שאנחנו יושבים על כוס קפה בארומה.הזכות לשפוט שמורה לאנשים שהיו שם.

לאף אחת לא מגיע להיאנס.

מדובר בעונש שהוא לעיתים גרוע מן הוצאה להורג, שגם אליה אני מתנגדת. אתה לא שונה מכל אותם שובניסטים שטוענים כי נשים מביאות על עצמן את אניסתן. לאף גבר אין זכות לאנוס, לא עכשיו ולא ב-45.

TaL53

New member
תשימי לב

שאת מדברת על נשים בלבד ואני מדבר על פשעים באופן כללי אז תכניסי את עצמך לפרופורציות. ההתעקשות שלך להיצמד לעניין האונס (ולא משנה מי צודק פה ומי לא) מעידה עוד הפעם על שטחיות כמו כול הפמיניסטיות שבעיניהן אין שום דבר בעולם חוץ מטובתן האישית. במלחמה קרו עוד דברים לעוד אנשים ורצוי שתתייחסי גם לזה. אני לא שוביניסט אבל את פמיניסטית קיצונית שמוכנה למכור את כול העולם הגברי בשביל זוג גרביונים.

TaL53

New member
אוי לא!

איזה עלבון, פעם הבאה בטח גם תרשמי שאני קורא מעריב לנוער ופנאי פלוס. במקום לחזור לטיעונים המצויינים שלך אולי תעני ברצינות פעם אחת? בעצם, על מי אני עובד?! את תמשיכי להתעלם מעובדות כשהן אינם מתאימות לתאוריות שלך ובמקום לכתוב ברצינות תמשיכי להשתמש ב"נשק האטומי" הזול שלך-קללות.

אני שופטת כל חייל שאנס אישה.

אין שום הצדקה למעשה שכזה. בדיוק כמו שיש לנו את הזכות לשפוט חייל נאצי שאנס יהודייה, יש לי גם את הזכות לשפוט חייל בצבא האדום שאנס גרמנייה.

TaL53

New member
אוקיי..בואי ניקח את זה קדימה

את גם תשפטי יהודים שניצלו מהנאצים שאח"כ במסגרת צבאות הברית "נקמו" בגרמנים? האם תשפטי חיילים שראו את כול כפרם נשרף על יושביהם ומאוחר יותר עשו את אותו דבר כששרפו חיילים גרמנים? אלימות באה בהסלמה, מעשה אחד גורר מעשה אחר הרבה פעמים מתוך כאב. את יכולה לשבת 60 שנה מאוחר יותר ולטעון שאין שום הצדקה אבל פיזית את לא היית שם ולא הרגשת מה שאותם אנשים הרגישו. אני לא חושב שאת מטבעך שונה מהותית משאר בני האדם- לטוב ולרע לכן בסיטואציה דומה (ואני באמת לא מאחל לאף אחד להיות בסיטואציה דומה) את לא היית נוהגת אחרת, לא משנה מה תגידי עכשיו על בורות ועל מיליטנטיות.

לדעתי אין שום הצדקה לאונס.

ולכן אשפוט כל אנס, גרמני, רוסי או יהודי. אל מעשים אחרים, אפילו רצח, לא התייחסתי בכלל.

Astroo

New member
לחיילים סובייטיים היתה זכות מלאה לאנוס ולשדוד

לאחר שבמשך 4 שנים היו בחזית ונמנע מהם מין, הוריהם נשותיהם וילדיהם נהרגו וכל רכושם נבזז והושמד.

אתם פשוט חלאות אדם !

איך אתם מסוגלים להצדיק אונס ?! אתם בכלל יכולים לדמיין מה עובר על אישה שנאנסת ?! מדובר במעשים לא אנושיים ברשעותם, ואתם מצדיקים זאת, פשוט ביזיון.

מי שחלאה פה זאת את!

ואת יכולה לדמיין מה עובר על גבר שהוא חייל שנילחם במלחמה קשה מאוד במלחמת עולם שבאותו הזמן רוצחים לא את הילדים שלו את אישתו ואת כל המשפחה שלו? הרוצחים של המשפחה שלו זה האלו שהנשים האלו משתפות איתם פעולה והם מעם שלהם(של הרוצחים) לא את זה את לא יכולה לדמיין,על זה את לא מדברת...

Old Cat

New member
החלאה היחידה כאן זו את שמצדיקה רצח ילדים

כל עוד מדובר בילדים יהודים במדינת ישראל והרוצח הוא ערבי פלסטינאי. יש הבדל בין הצדקת אונס (כמו שאת מצדיקה רוצחים ומחבלים אם הם פלסטינאים) לבין ניתוח והבנת הנסיבות שהביאו לאונס. אבל זה כמובן מעבר ליכולת ההבנה שלך.

הבנתי, הגרמניות היו כלכך חושניות.....

עד כדי שלרוסים לא הייתה ברירה. עכשיו ברצינות, אין שום נסיבות מקלות בכל מה שנוגע לאונס. מדובר בפשע לא אנושי, אשר שקול ואף גרוע מרצח.

למעלה