סתם תהיה....

Bananit84

New member
סתם תהיה....

מה מביא בחור גרוש בן 27 אב לשני ילדים, ובחורונת שעוד לא מלאו לה אפילו 19- להנשא??? נוסף על כך שהיא חרדית מבית חרדי והוא דתי פלוס. היא עדיין ילדונת ללא שמץ של מושג והבנה בזוגיות. סיימה לא מזמן י"ב. הוא כבר חווה 7 שנות נישואין. ועוד כמה דברים בחיים. הוא סוג של רכיכה שצריך שמישהי תנהל לו את החיים ואת הבית. והיא... לא יודעת עד כמה היא כזאת.. אתם חושבים שדבר כזה יצליח???

אנחנו

אני עכ"פ, לא מנהל ולא דוחף את אפי לחיי האקסית שלי.... סגרתי פרק, דפדפתי לקראת הפרק הבא... ו...........שלום על ישראל!!!

Bananit84

New member
מזקשור???

אני לא דוחפת את אפי לחייו. אני פשוט תוהה..... בעיני זה נראה מעט הזוי.... אפילו הילדה בת ה7 נקרעה מצחוק רק מלשמוע על הגיל שלה... ואמרה שזה מוזר כי "אמא היא יותר קטנה אפילוממך והוא כבר אבא" וחישוב מהיר של "אמא- אבא בן 27 ואם היא בת 19 אז זה 27 פחות 19 אמאאאאא היא יותר קטנה ממנו ב8 שנים!!!!!!" מסתבר שיש ילדים בני 7 שיותר חכמים ממבוגרים בני 27...

mosho35

New member
מותר להרגיש,ולתהות אבל-

להבין שכל אחד בוחר את בחירותיו וחי את חייו,לכן התגרשנו לא כן?

Bananit84

New member
../images/Emo46.gif

בטח שאכפת לי. אני מקנאה!!! גמני רוצה רווקה בת 18 וחצי!! (בתולה.... לא סתם
)
וברצינות- זה לא אכפת לי. אני רק שואלת כי אני באמת לא מבינה את זה....

odery

New member
זה הדבר היחיד שאת לא מבינה?

נראה שזה כן. תבדקי.

ליגה76

New member
הגיל

לא אומר כלום. מכירה אנשים עם הבדל של 10 שנים. מכירה גם זוג מדהים שהיא גדולה ממנו ב15 שנה!!!!! היא נראית כמו דוגמנית 20 שנה פחות... אי אפשר לדעת, הקב"ה הביא אותם לזה. בעז"ה זה יצליח...

ציפי81

New member
אני אוסיף לך תהיה

מה מביא בחור בן 22 להתאהב בבת 30 גרושה עם 2 ילדים - והוא רווק? ואחרי שנה הוא גם מתחתן איתה, ונשואים עד היום (בערך 8 שנים)? לאהבה אין גיל. היא בחורה שזקוקה למישהו מבוגר כנראה, ואם היא תוכל לקבל את ילדיו יפה אין בכך שום רע. לי לא היה אכפת להתחתן עם מישהו שמבוגר ממני בשמונה שנים, אני מתכוונת בנישואין ראשונים.

למעלה