סתם שתדעו....

L i v i

New member
סתם שתדעו....

אעאאאאאאאהההה , הצילו!! ה-צ-י-ל-ו-!!!!!!!! זה פשוט רודף אותי! לא משנה לאיפה אני אלך , לא משנה כמה אני אנסה למצוא מקומות שהם לאאאאא מופיעים בהם.... שייגעצ תוקפים אותי מכל הכיוונים!!! הפעם הם באו להופיע פה אצלנו!!! מה עשיתי שזה מגיע לי?! מהההההה?!!!! אפילו ביום העצמאות שנה שעברה , כשניסיתי למצוא מקומות שהם לא מופיעים בהם - לא מצאתי! ובסוף הלכתי לרוק העצמאות בידיעה שהם יהיו שם...
~'צטערת בשביל כל אלה שאוהבים אותם.... יובל מנדלסון פשוט לא עושה לי את זה...~

הם לא עד כדי כך גרועים..

יש להם כמה שירים יפים, "את יפה" "קשה לי לחשוב" "אינטרקום".. העאהא.. אצלנו הם הופיעו במסיבת סוף שנה בממדיון..

l AdidAs l

New member
הופהופה../images/Emo3.gif

אנחנו הולכים לממדיון כל שניה ואתם לא =] [והוו
]

מרלין מונרוווו

האם תרצי להיות האמא של הילדים שלי....?
[ביום שבת אני ואת נשתול רקפות בגינה החלום האמריקאי הגירסא המלאה אה אה אההההההההההה] גוחי גוח.

Beautiful Scar

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifלהרגיע!!! שייגעצ רולזזזזזז

הם היום שנה שעבר בבצפר שלי בפורים הם הופיעו!! פשוט אין על שייגעצצצצצצצ
והיי עדי
סתם עברתי פה לפרסם את הקמונה שלי

Beautiful Scar

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifFOR YOU../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני הולך לחפש אותך היום אנ'לא מוצא אותך בשום מקום אני חושב שהלכת לי לאיבוד לא אמרת מילה וזה נראה לי קצת חשוד בין החורשה והקוצים אני אמצא דרכי אלייך עלי למעלה חכי אצלי היו בנות כבר לפנייך ואת הלכת אני לבד עושה ביד אחריי תלאות ומכשולים אותך עדיין לא ראיתי חטפתי קריז ועצבים כין מקום בו לא הייתי אז איפה את קיבינימט אותך עדיין לא מצאתי אין לי כוח אין לי זמן הרבה כלות רוצות חתן בין החורשה והקוצים אני אמצא דרכי אלייך עלי למעלה חכי אצלי היו בנות כבר לפנייך ואת הלכת אני לבד עושה ביד אז הנה את אני ואת סוף סוף הבנתי מה שרציתי ארזת תיקים ומזוודות חשבת שגם אתחיל לבכות אבל טעית איך שטעית דפקי ת'ראש במעלית אני הבנתי כבר מזמן שנקבה זה כמו שטן בין החורשה והקוצים אני אמצא דרכי אלייך עלי למעלה חכי אצלי היו בנות כבר לפנייך ואת הלכת אני לבד עושה ביד

L i v i

New member
נו , ברורררררררררר........

שייגעצ..... "ואת הלכת אני לבד עושה ביד" כן , האינטיליגנציה פשוט נשפכת משורות אלו.....
ושמישהו יתנדב לנקות את השופכה.... *אוי , יצא מגעיל..ידעתי שלא ילך לי הגמילה מהמילים האלו....נו , שיהיה...*

פיייי

גם בלינק לא מי יודע מה אינטיליגנטים בדיסקים הראשונים, לא? [כאילו, כולם חוץ מהאחרון] זה כמעט אותו דבר. אבל בעצם מי משווה את בלינק לשייגעצ, חה.

L i v i

New member
אממממ.... NOT ... ואני אסביר....

א . אכן , אני מכירה את השירים של בלינק מהדיסקים הראשונים אבל ....אין לי את הדיסקים הראשונים! - ותסיקי מזה מסקנות בעצמך...
ב . בניגוד לשייגעצ , בלינק זכו להכרה בינלאומית- אז לכי תשווי... ג . טום , בניגוד ליובל מנדלסון - לא גמד!!! ד . בלינק נשמעים הרבה יותר פיכחים בשירים שלהם... וגם כשהם מתראיינים וכו... ושייגעצ , איך לומר....תמיד נשמעים מסוממים (במיוחד מנדל...) ה. מי יותר פוטוגנים???מי?! ו. נו , באמת...... איך אפשר להשוות את בלינק לשייגעצ , שתי להקות שכ"כ רחוקות אחת משניה... ז. אהההה , וטום/מארק לא צועקים בהופעות "תקנו את הדיסקים שלנו!!! ואתם יודעים למה?? כי אתם אוהבים אותנו!" <== (נשבעת לכם שיובל אמר את זה בהופעה

L i v i

New member
אממממממ...כע......../images/Emo122.gif

~המחשב החרא שלח לי את ההודעה לבד , כי בא לו...~
המשך.... - יובל צעק את זה ברוק עצמאות שנה שעברה למי שלא זוכר... ועוד כמה משפטים אינטיליגנטים שאם טום היה אומר אותם הם בטח היו נשמעים יותר טוב (באינגליש זה תמיד נשמע פחות רע ...) קיצר , אין מה להשוות (טוב , אין הרבה בכלל מה להשוות....) כי אלו להקות שונות אחת מהשניה..... - וואלה! אתם רואים איך אני מביאה אתכם למסקנות שאפילו לא חשבתם עליהם?! אין , אין....
~מעריצי שייגעצ למיניהם יכולים להרביץ לי אח"כ .... תסתכלו מאחוריכם , אולי אני שם.....~ *בורחתתתתתתתתת*

may90

New member
ו..........................

בלינק מצחיקים. שייגעצ מנסים קשות. בלינק הם להקה שכולם מכירים אפילו בטימקטו. אני לא מכירה שיר אחד של שייגעצ. בלינק יודעים לשיר. כנראה ששיגעצ לא שווים כלום אם לא שמעתי אותם. (טיהי) פקעצות לא אוהבות בלינק. כל הפקעצות אוהבות את שייגעצ (לא בהכרח -רק- פקעצות)

ליטלושי

New member
למה..שייגעצ דווקא חמודים..

את צריכה לשמוע אותם כדי להבין.. ואני לא פקעצה!

פשייי

חחחח לא אמרתי שאני אוהבת אותם אבל עדיין יש להם כמה שירים נחמדים.. אני ראיתי אותם מופיעים רק פעם אחת אז אין לי מושג.. חח עאהאהא ואני לא אמרתי שאפשר להשוות בינהם אני אפילו כתבתי!! סההה.. אה וח"ח על ההשקעה :) [אל תדאגי אף אחד לא ירביץ לך פה
]

L i v i

New member
האאאאאאא , תודה!

למרות שאמרת שאין מה להשוות...וראיתי את זה! עדיין הפריע לי המשפט "זה כמעט אותו דבר" בעיניים......

Beautiful Scar

New member
../images/Emo3.gif

הולך לבנק להפקיד את הצ'ק הסלולרי צועק אבל אני מתחמק היה לי יום רע, אין לי עבודה אבל אבא יעזור לי לשלם שכר דירה שיחה בריאה על כלכלה נכונה כפית שמנת באזור המפשעה היה לי יום רע, לא טוב אבל אבא יעזור לי לשלם את החוב כי יש לי אבא עורך דין יש לי אמא מורה טלוויזיה בחדר, מס הכנסה אנ'לא עשיתי דבר אבל יש לי הכל ואם אני רעב אז יש לי מה לאכול נקום בבוקר ומחר יום חדש אני בחור ספונטני במצב משומש עיניים פצועות היא מבקשת עוד מלוכלכת מבפנים נראה שיש לי מה ללמוד הולכים לטייל בפארק הלאומי פרצה לה מלחמה שכחתי מי נגד מי... עשיתי אפצ'י, השלטון התחלף צהריים בבריסל, איזה כיף! יש לי אבא עורך דין יש לי אמא מורה טלוויזיה בחדר, מס הכנסה אנ'לא עשיתי דבר אבל יש לי הכל ואם אני רעב אז יש לי מה לאכול כי יש לי אבא פרופסור, אמא מנכ"ל מדברים פה על מיתון, אנ'לא מרגיש אותו בכלל וקו העוני נראה, מרחק שנות אור נקנה אותם בזול ואז נמכור, ביוקר נמכור.

L i v i

New member
לזכותך יאמר ....

השיר הזה , לפחות מבחינת הלחן , הוא לא רע... אז קבלי -
*אני אמרתי את זה?!*

Beautiful Scar

New member
../images/Emo24.gif קחו עוד../images/Emo3.gif

מרלין מונרו הייתה אצלי אתמול בלילה אמרה לי שאני גדול שתינו ויסקי דיברנו על פוליטיקה אמרה לי שאני גדול גופה העירום מכוסה בפרווה קצת קשה לה לישון בלי כדור הרגעה אומרת שנהיה משעמם חושבת על כיוון מרענן מרלין מונרו הייתה אצלי אתמול בלילה זרקה לי מן מבט עייף הפה שלה שואף נושף עשן סיגריות נדבק אל הסדינים שלי אני רוצה להדבק כל כך רוצה להתרסק והיא מטר אחד מול פני התהום צלמי פפרצ'י קצת קשה לה לנשום מילה אחת מאלילת הבלונד תראי אותי מרגיש כמו ג'יימס בונד מרלין מונרו האם תרצי להיות אישתי מרלין מונרו האם תרצי להיות האמא של הילדים שלי ביום שבת אני ואת נשתול רקפות בגינה החלום האמריקאי הגרסה המלאה (אה אה אה) מרלין מונרו הייתה אצלי אתמול בלילה ורצה אל המקרר חשבה ששם תמצא חבר מונרו מרלין אמרה שהיא צריכה לבד הלכה אל חדר השינה ושמה נעלה עצמה בעיות אכילה ומבט מקולף תגידי כמה עלה לך לסדר את האף אומרת שנהיה משעמם ילדה יפה עם לב שלא פועם (damb) מרלין מונרו האם תרצי להיות אישתי מרלין מונרו האם תרצי להיות האמא של הילדים שלי ביום שבת אני ואת נשתול רקפות בגינה החלום האמריקאי הגרסה המלאה (אה אה אה)

למעלה