דבר ראשון: אין כזה דבר יותר מידי יריות ודם, יריות ודם שולטים!!! אקשן שולט, גם בסרטים וגם במציאות (מה, לתת לברוס וויליס לעשות את כל העבודה השחורה בשבילכם???)! דבר שני: לפי דעתי הוא נראה די אחלה עם הזקן המוזר הזה. תודו שמתאים לו להיות רע (הוא היה אחלה בתור סנייפ או השריף של נוטינגהם)! אני פשוט מתה על דמויות שעות, בדרך כלל הם הכי מגניבים! האמת היא שלא ראיתי את כל הסרט אז... מה בדיוק זה: "איך בדיוק הוא לא זיהה את הקול הזה *מגלגלת את העיניים* עוד מישהו דמיינה אותו נופל ישר לזרועותיה שם בסוף? או שזאת רק אני?" ראיתי רק כמה דקות ממנו כי פספסתי את ההתחלה ואנילא אוהבת לראות סרטים מהאמצע, אני אקח אותו בבלוקבסטר! אני מתה (גם) על ברוס וויליס!
גילה או לא... הוא כל כך מושלם בקטע הזה....הוא כזה חסר אונים...ממש מתוקי..
|מזיל ריר||מתה| וכן!!!! אני עמדתי, בזרועות מושטות, וצעקתי-"אני אתפוס אותך! אל תדאג!" ואח שלי, שראה איתי את הסרט, גילגל את עיניו ואז צחק עלי שאלן ריקמן מת.... הוא כאאאזה מתוווקי
ובהתחלה שידרו כמה דקות מכל מיני סרטים שלו והקטע האחרון היה כשאלן נופל. ומתברר שאלן גם היה המנחה של הערב אז הוא נכנס לאולם עם קביים ועשה כזה פרצוף סובל ומסכן. ואז הוא התחיל למלמל... אוי, אני יודעת שזה לא נשמע משהוא אבל כשרואים את זה זה כזה מצחיק