סתם, שתדעו.

מירטל

New member
סתם, שתדעו.

מחר, בשעה תשע ( בערב, אם לא יקרה משהו יותר מענין) ישדרו את מת לחיות. בערוץ עשר.

Minerva

New member
מירטל!../images/Emo12.gif

תמיד מפליא אותי לגלות שאת בחיים...
תודה, אניוואי!

מלאכית16

New member
היום (יום שלישי)../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif|קובי|

אין זמן...ואפילו אין חשק לראות סרט....כל סרט... תראו מה היסטוריה יכולה לגרום לי...*מקיאה*

Minerva

New member
../images/Emo41.gifראיתי!!!../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif

המממ... היה ברור שזה סרט עם יותר מידי יריות ודם בשבילי...
... אבל התעליתי על עצמי.
אני מעדיפה אותו נטול זקן\שפם (חיוך מתחת לזקן
)... אבל הוא היה מקסים.
. רשע. היה שם קטע מעצבן... כשהוא עלה לגג... ואז ההוא לא זיהה שזה הוא (קשה לי עם השמות
)... וכאילו מה!? איך בדיוק הוא לא זיהה את הקול הזה
*מגלגלת את העיניים* עוד מישהו דמיינה אותו נופל ישר לזרועותיה שם בסוף? או שזאת רק אני?

love potion

New member
../images/Emo99.gif

את גורמת לי להוציא קולות של התמוגגות היסטרית בעבודה
גם אני בד"כ נגד צמחייה על הפנים, אבל שם הוא היה מאד "תארזו לי את זה ותשלחו לי הביתה"

fan of Gary

New member
למה???

דבר ראשון: אין כזה דבר יותר מידי יריות ודם, יריות ודם שולטים!!! אקשן שולט, גם בסרטים וגם במציאות (מה, לתת לברוס וויליס לעשות את כל העבודה השחורה בשבילכם???)! דבר שני: לפי דעתי הוא נראה די אחלה עם הזקן המוזר הזה. תודו שמתאים לו להיות רע (הוא היה אחלה בתור סנייפ או השריף של נוטינגהם)! אני פשוט מתה על דמויות שעות, בדרך כלל הם הכי מגניבים! האמת היא שלא ראיתי את כל הסרט אז... מה בדיוק זה: "איך בדיוק הוא לא זיהה את הקול הזה *מגלגלת את העיניים* עוד מישהו דמיינה אותו נופל ישר לזרועותיה שם בסוף? או שזאת רק אני?" ראיתי רק כמה דקות ממנו כי פספסתי את ההתחלה ואנילא אוהבת לראות סרטים מהאמצע, אני אקח אותו בבלוקבסטר! אני מתה (גם) על ברוס וויליס!

מירטל

New member
מי אמר?

תשימי לב שבהארי פוטר רוב האנשים שנראים לנו טובים הם "לא טובים" ורוב האנשים שנראים לנו רעים מתגלים כטובים- אל תבטחי באף אחד.

מלאכית16

New member
מה זה משנה אם הוא ../images/Emo110.gif|קובי|

גילה או לא... הוא כל כך מושלם בקטע הזה....הוא כזה חסר אונים...ממש מתוקי..
|מזיל ריר||מתה| וכן!!!! אני עמדתי, בזרועות מושטות, וצעקתי-"אני אתפוס אותך! אל תדאג!" ואח שלי, שראה איתי את הסרט, גילגל את עיניו ואז צחק עלי שאלן ריקמן מת.... הוא כאאאזה מתוווקי

שניש

New member
מה אכפת לי מה קרה בסרט...../images/Emo56.gif

אני ישבתי מול הטלוויזיה,הבעה של טירוף בעיניי,ממלמלת- "אלן,אלן,אלן,אלן,אלן,אלן,אלן,אלן......."

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifהיה פעם מחווה לברוס וויליס

ובהתחלה שידרו כמה דקות מכל מיני סרטים שלו והקטע האחרון היה כשאלן נופל. ומתברר שאלן גם היה המנחה של הערב אז הוא נכנס לאולם עם קביים ועשה כזה פרצוף סובל ומסכן. ואז הוא התחיל למלמל... אוי, אני יודעת שזה לא נשמע משהוא אבל כשרואים את זה זה כזה מצחיק

מלאכית16

New member
צריך להשיג את הקטע../images/Emo110.gif|קובי|

הזה... חייבים... זה נשמע כל כך טוווווב... *מזילה ריר* *נמסה* *מתה*

gp53

New member
No more table!

שהטרוריסט אמר את זה נשפכתי מצחוק בגלל המבטא

למעלה