מה? כבר אי אפשר לשלוח מכתבים? בכל מקרה, אשמח לענות (עד כמה שידי משגת).
א איש המתח New member 7/8/16 #71 מה? כבר אי אפשר לשלוח מכתבים? בכל מקרה, אשמח לענות (עד כמה שידי משגת).
א איש המתח New member 8/8/16 #74 לזה כבר התרגלנו... פשוט, עד שסופסוף מגיעה הזדמנות לעזור לדמות וירטואלית קרובה... זה לא קורה כל יום
P puma141 New member 8/8/16 #81 תראו מי מדבר על חידות. פו-מה! מה אתה חושב על הניק שלי? מה הוא מסמל בשבילך.... מה זה פומה? מאיפה היא באה? איזה תכונות יש לה? *בלי גוגל, אני אוביל אותך*.
תראו מי מדבר על חידות. פו-מה! מה אתה חושב על הניק שלי? מה הוא מסמל בשבילך.... מה זה פומה? מאיפה היא באה? איזה תכונות יש לה? *בלי גוגל, אני אוביל אותך*.
א איש המתח New member 8/8/16 #82 ככה להתפשט מול כולם? הניק הזה מסמל עבורי חברה לעט. לשיחה. אבל פומה זה חתול... מסוכן... שבא מהסוואנה...   את התכונות של המין המסויים הזה אני לא מכיר. אבל ידוע שחתול בחילוף אותיות זה היתול.
ככה להתפשט מול כולם? הניק הזה מסמל עבורי חברה לעט. לשיחה. אבל פומה זה חתול... מסוכן... שבא מהסוואנה...   את התכונות של המין המסויים הזה אני לא מכיר. אבל ידוע שחתול בחילוף אותיות זה היתול.
א איש המתח New member 8/8/16 #83 את מה שאכתוב עלייך... בבקשה הדפיסי ותלי במקום עבודתך בגדול...   מה את אומרת?
P puma141 New member 10/8/16 #88 תלוי... אם זה מתחילת הפזמון זה גט אפ סטנד אפ גט אפ פור יור רייטס גט אפ סטנד אפ דונט גיב אפ דה פייט.......... איזה פיד הגעתי רק עכשיו?
תלוי... אם זה מתחילת הפזמון זה גט אפ סטנד אפ גט אפ פור יור רייטס גט אפ סטנד אפ דונט גיב אפ דה פייט.......... איזה פיד הגעתי רק עכשיו?