סתם שתדעו

סתם שתדעו

אני מדריכה ה´ בנים... בכל מקרה לפני שבוע בערך היתה הפעולה הראשונה שהלכה ממש גרוע חבל על הזמן יש לי חניכים שהתחביב הראשי שלהם זה לזרוק אבנים אחד על השני (במיוחד על אנשים שקוראים להם דניאל) הם לא הקשיבו לכלום כל הזמן טיפסו על הצוק ובכו כי הם נפלו למטה בקיצור הלך לי מזה חרא והייתי מזה מבואסת אבל בפעולה השניה כל הערסים הקטנים לא באו כי היה להם משחק נגד הפועל (הם משחקים בקבוצת כדורגל) בכל מקרה הלך כ"כ טוב!! יש לי חניכים כאלה חמודיייייים!! אני מתה עליהם אפילו שהם הלכו מכות בפעולה... אני גם הלכתי איתם מכות וכל החאקי שלי עכשיו מוכתם בדם של שתי חניכים שלי שעשו קפיצת ראש לשיח ורדים היה לי ממש כיף! וזהו!

העצלנית

New member
כן ירבו משחקי כדורגל

דבר ראשון כל עוד לא מתייאשים זה טוב ותמיד יכול להשתפר. דבר שני כמה חניכים יש לך בקבוצה? ועכשיו בלי הערסים? לי היה מריבות בלתי פוסקות עם החניכים הבנים שלי (וחלק מהבנות) הם תמיד רצו לשחק כדורגל ולא משנה שזה היה היום גשם היחידי של החודש בשדה בוקר אני מאוד אוהבת כדורגל אבל לא בבוץ (בוץ זה בנפרד). אז בשבלב כלשהו הם פשוט עזבו ולמעט אחד או שניים נשארו לי רק בנות עדיין לא נהנתי כל כך ועדיין הם לא שמו על שום דבר שעשיתי (מודה שהפסקתי בשלב כלשהו) אבל אין ספק שרמת הריכוז עלתה - זאת כיתה ד´ של שנה שעברה. השנה יש לי עוד פעם את ד´ (למרות שרציתי ז´) והבנתי שהם מדהימים, באמת קבוצה טובה- זה עושה חשק להשקיע וגם השותפה שלי מצויינת. אז תהני יקרתי ותזכרי שלמרות הכל הם החניכים שלך. עלי והגשימי דפנה- קן במדבר- מדרשת בן גוריון

יש לי

11 חניכים בלי הערסים 8 (איזה חמודים הם!) אבל מחר אני עושה עוד גיוסים מקווה שיבואו עוד =)

sgadasi

New member
אני מזדהה איתך...

גם אצלי בפעולה הראשונה, שבוע שעבר הילדים לא הפסיקו להפריע!... יש לך רעיונות איך להרגיע אותם? אם כן ICQ-154025859 צרי קשר

hitchkok

New member
בפעולות ראשונות לא חייב להיות מסר.

תתחילו עם כמה פעולות לגיבוש והכרות, ותכניסו את הפעולות עם המסר קצת יותר מאוחר. תמיד אפשר כמה משחקי כדור בפעולה הראשונה. אזהרה: הדובר מדבר אך ורק בתאוריה. הדובר לא בדק את הרעיונות אישית (בגלל שעוד אין לו קבוצה, זה למה (בגלל שהשנת פעילות בקן שלו עוד לא התחילה, זה למה)) וכל המשתמש ברעיונותיו של הדובר עושה זאת על אחריותו.

כל משחק מעביר מסר

והערכים שאני מתמקדת בהם בפעולות הראשונות זה שיתוף פעולה גיבוש צופיות וגאוות יחידה וגם במשחקי כדור אני יכולה להעביר מסר כך שזה לא הבעיה שלי אבל אני אסתדר בסוף יהיה בסדר ותודה לכולם על העידוד (כולם צריכים את זה לפעמים)

sgadasi

New member
דניאל, צרי איתי קשר באייסיקיו

גם אני מדריך שכבת ו´ והמדריך שמדריך איתי, הוא סתם חמור שלא מוכן לעשות כלום. נוכל לספר אחד לשני על פעולות וקבל רעיונות אייסיקיו:154025859

אחלה בחלה...

חבל שמחקתי ת´איציק שלי... טוב אני אוריד בקרוב אז סבבה.. ואגב אני מדריכת ה´... רציתי ו´ בסוף לא נתנו לי ואז הם באו ורצו להביא לי ו´ אז אמרתי להם דברים שאם אני אגיד אותם יעיפו אותי מהחדר! מה אתם רוצים זה מעצבן תוקעים אותך בהדרכה שאתה לא רוצה עד שהתרגלתי למצב התגבשתי עם הצוות שלי וזה רוצים לשנות אותי ורק בגלל שאין מספיק מדריכים ב- ו´ אז כאילו עושים לי טובה אז לא, לא רציתי חוצמזה שיש לי חניכים מאאאזה חמודים!

חחחח../images/Emo6.gif

אם לא הבנת.... לי קוראים דניאל, אני המדריכה שלהם בקיצור הם זרקו עליי אבנים היום היתה לי פעולת מכות כל הפעולה הם הלכו מכות כוווולם רבו אחד עם השני ועם הבנות של הקבוצה השניה ואי היה סיוט כזה

למעלה