סתם שני דברים...

נעהאל

New member
סתם שני דברים...

1. בתוכנית בנות גילמור ירדו על אלאניס והנה הפירוט: לורליי עומדת להתחתן עם מישהו ומספרת על זה לאקס שלה ששואל אותה איזה מוזיקה בעלה לעתיד אוהב, הוא שואל אם את אלאניס והיא אומרת שכן והוא צוחק, אז היא מנסה להגן עליו ואומרת שיש כמה אנשים שמשום מה התחברו לדיסק הראשון שלה... 2. באיזה שהיא תוכנית רדיו כינו את מלכת היופי של ישראל ימית הר נוי כאלאניס מוריסט הישראלית, מה אתם אומרים?.

j u n k

New member
כן..

אניזוכרת את הפרק הזה...דווקא נורא צחקתי! ואממ אין לי מושג מיזאת אבל היא בטח יפה..

זה לא חדש... כולם אומרים את זה...

כולנו אמרנו שמלכת היופי דומה לאלאניס. אפילו לפניי כמה חודשים, שזה היה כמה ימים לפניי הזכייה יוסי רשם באתר שלו משהו כמו: "נכון מלכת היופי דומה לאלאניס, כמובן שזה מחמאה למלכת היופי..." כולם אומרים את זה.... אני אמרתי את זה על הפעם הראשונה שראיתי אותה...

גם לי כולם אומרים

שהן ממש דומות, האמת שאני לא רואה את זה ! חוץ מהפרצוץ הארוך שיש לשניהן אני לא רואה שום דימיון

Rוית

New member
אם אני רואה בראש את התמונה הנכונה

אני ממממממש לא רואה איפה הדמיון בינהן! אולי השיער השחור הארוך אבל זהו בעצם.. אממ, אני אנסה למצוא תמונה ולפרסם אותה ואז נוכל להשוות...

Rוית

New member
ימית הר נוי ../images/Emo26.gif

אני ממש לא רואה דימיון... ומקודם שכחתי לרשום בקשר לסצינה מבנות גילמור- אני מתה על התוכנית הזו, ושהם ככה ירדו על אלאניס זה מזה עצבן אותי.. באמת, לורלי לא אוהבת את אלאניס? הרי זה לא יתכן

Rוית

New member
הנה עוד תמונה ../images/Emo26.gif

ושוב, אני לא רואה דימיון

גם אני לא רואה דמיון!

עם היא דומה לה (אפילו לא בשער!) גם אכשלי הייה שער ארוך הייתי דומה לה לא שתקבלו תמונה...

AlanisJunkie

New member
בטח שרואים דמיון

וחוץ מזה, אולי בתמונות לא רואים כל כך דמיון. אבל כשהיא בטלוויזיה יש להן אותן ג´סטות.

צ´מעו, בכנות, אין הרבה דמיון...|חיז

יש קצת דמיון בשיער לדעתי, אבל לא יותר מזה... חוצמזה, שימית הר נוי היא מלכת יופי, ואלניס היא מלכת מוזיקה! אני בהחלט חושב שימית הר נוי יפה, אבל אלניס הרבה יותר יפה, וגם הרבה יותר מוכשרת... דרך אגב, בלי קשר בכלל, אני טס עוד ארבעה ימים להולנד, ואני אתגעגע אליכם, ולדיונים! רציתי להגיד שאני חושב שכולכם מעריצים מעולים לאלניס, והיא ראויה למעריצים כאלה! חוצמזה, יש לי עוד 16 ימים יומולדת!!! אני אהיה בן 14!!! היפ היפ הוריי!!!

itay777

New member
אין בכלל מקום להשוואה...

בוא נגיד ככה - אלאניס נראית פצצה וימית היא כזו קיצ´ית- וגם יש לה חיוך מטומטם. גם לאלאניס יש יותר ניסיון בהופעה והיא נראית יותר עם ביטחון עצמי וגם באופן טבעי יותר יפה... ועוד הערה - עצם ההשוואה מראה עד כמה יפה אלאניס, אבל עדיין אלאניס בכלל בLEVEL אחר - לא סתם איזו אחת שמצאו ברחוב... טוב, אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון . . .

למעלה