L lonley8 New member 26/8/13 #11 היי בוקר טוב אנה, שיר מקסים,אני מקווה שאת מפתחת את התחום הזה כי יש לך יכולות יוצאות דופן . המשך יום מקסים .
היי בוקר טוב אנה, שיר מקסים,אני מקווה שאת מפתחת את התחום הזה כי יש לך יכולות יוצאות דופן . המשך יום מקסים .
A Anna Cohen New member 26/8/13 #26 מפתחת... אמממ בעיקר מוכרת את נשמתי לכוחות האופל בתחום הכתיבה השירה היא לנפש
P puma141 New member 26/8/13 #16 יש לי מיליון שירים ב"מגירה"! אין לי אף פעם אומץ לפרסם אותם.... יש רק 3 חברות שלי שיכולות לקרוא את זה...... *ואל "תעודדו" אותי עכשיו לפרסם. לא יעזור!* תודה מראש..
יש לי מיליון שירים ב"מגירה"! אין לי אף פעם אומץ לפרסם אותם.... יש רק 3 חברות שלי שיכולות לקרוא את זה...... *ואל "תעודדו" אותי עכשיו לפרסם. לא יעזור!* תודה מראש..
ה השלושר New member 26/8/13 #28 אני מסכים, מאז שבא החתולדובי, הלכה המלנכוליה ואני אף פעם לא מלנכולי ממילא, אני מקבל תמיד את המציאות כמו שהיא.
אני מסכים, מאז שבא החתולדובי, הלכה המלנכוליה ואני אף פעם לא מלנכולי ממילא, אני מקבל תמיד את המציאות כמו שהיא.
A Anna Cohen New member 26/8/13 #29 כשבא לי לכתוב שיר אני קוראת למלנכוליה שתבוא לבקר אותי- רק ככה זה יוצא יפה
ה השלושר New member 26/8/13 #30 אני מאלתר בלי קשר למצב הרוח לא סתם נהייתי סטנדאפיסט רשמי של רשות הטבע והגנים.
A Anna Cohen New member 26/8/13 #31 סטנדאפ זה קצת יותר משירה פרט לכך, מוזה להופעות סטנדאפ בשונה ממוזה לכתיבת שירה לעולם יהיה אופטימי זה חוק בעולם הכתיבה והתוכן... למרות שיש כמה סייגים ומגבלות וחריגות וחפירות
סטנדאפ זה קצת יותר משירה פרט לכך, מוזה להופעות סטנדאפ בשונה ממוזה לכתיבת שירה לעולם יהיה אופטימי זה חוק בעולם הכתיבה והתוכן... למרות שיש כמה סייגים ומגבלות וחריגות וחפירות