סתם שיר יפה

סתם שיר יפה

אם זה נגמר זה חבל / ענבל פרלמוטר ז``ל (מועתק תוך כדי שמיעה של השיר ברדיו, ויש כמה חלקים שפספסתי) (אם למישהו יש את השיר המלא, אשמח אם ישים אותו כתגובה) לילה טוב יובל אם זה נגמר זה חבל... (לא הספקתי) ליאור, אל תישאר מאחור כהלכת נהיה לי שחור אל תשכח נשיקה שהבטיחה לשמור ואותי רק לזכור אל תלך ליאור מרים מה שבינינו לא תם איפה שתבקשי אני שם את הכי מיוחדת בכל העולם כשאני עם מרים זה תמיד מושלם עודד למה אתה מפחד אותי אתה לא תאבד כשאנחנו ביחד אתה לא בודד כשאני עם עודד זה תמיד עובד רחל בינינו זה לא יקלקל אם תלכי אני רק אתאבד את כמו פרח אדום שגדל וגדל שאני עם רחל כל אחד מסתכל איתי אל תוותר עוד עליי הלכנו כמעט עד בלי די כשאנחנו ביחד רק לנו כדאי להנות עד בלי דיי רק לי ולאיתי אוסנת בואי מהר כמו שאת ונהיה שוב רק שנינו לבד כשאנחנו ביחד הזמן זז לאט כשאני עם אוסנת זה הכי מיוחד אבנר למה אתה מסתתר? עליי אל תוותר כשאנחנו ביחד הכל מסתדר כשאני עם אבנר זה סיפור אחר אורית אל תנסי להחליט את בחורה אחראית בקולך בתוכי ____- (פספסתי) ירון אתה תישאר הראשון מה שתגיד זה נכון כנשארתי לבד רק עם הזכרון זה היה כה אסון בוא הביתה ירון.

Smolder

New member
אם זה נגמר זה חבל / ענבל פרלמוטר

יובל, אם זה נגמר זה חבל, בלעדיך הכל מסורבל, וחשבתי ששנינו ביחד נוכל... רק אני ויובל, מעתה עד בכלל. ליאור, אל תישאר מאחור, כהלכת נהיה לי שחור, אל תשכח נשיקה שהבטיחה לשמור, ואותי רק לזכור. אל תלך לי ליאור. מרים, מה שבינינו לא תם, איפה שתבקשי - אני שם, את הכי מיוחדת בכל העולם. כשאני עם מרים זה תמיד מושלם. עודד, למה אתה מפחד, אותי אתה לא תאבד, כשאנחנו ביחד אתה לא בודד. כשאני עם עודד זה תמיד עובד. רחל, בינינו זה לא יקלקל, אם תלכי אני רק אתאבל, את כמו פרח עדין שגדל וגדל - שאני עם רחל כל אחד מסתכל. איתי, אל תוותר עוד עליי, הלכנו כמעט עד בלי די, כשאנחנו ביחד רק לנו כדאי, להנות עד בלי דיי רק לי ולאיתי. אוסנת, בואי מהר כמו שאת, ונהיה שוב רק שנינו לבד, כשאנחנו ביחד הזמן זז לאט, כשאני עם אוסנת זה הכי מיוחד. אבנר, למה אתה מסתתר? עליי עוד אל תוותר, כשאנחנו ביחד הכל מסתדר, כשאני עם אבנר זה סיפור אחר. אורית, אל תנסי להחליט, את בחורה אחראית, בקולך בתוכי מיתרים הוא מרטיט. ואני של אורית מעכשיו לתמיד. ירון, אתה תישאר הראשון, מה שתגיד זה נכון, כנשארתי לבד רק עם הזכרון, זה היה כה אסון בוא הביתה ירון...

תודה smolder

ועכשיו אני גם יודע מי את :) נדבר מחר...עם מצב רוח טוב יותר... מצטער שסגרתי ככה את האייסיקיו סיימתי את התרגיל ואני הולך למיטה כשהייתי קטן היה לנו במשפחה איזה ביטוי פיפיטה (פיפי ולמיטה) לילה טוב תומר נ``ב - אפשר לקרוא לך פה בפורום בשמך הפרטי במציאות? או שאת מעדיפה להישאר כ- Smolder?

Smolder

New member
גם אני בנוהל פיפיטה...

לא כועסת שסגרת את האיציק - שיעורים קודמים לקישקושים...

רעיון

דרך להקפיץ הודעות הינה בכך שמוסיפים להן מידע, ואז כל האנשים קוראים את ההודעה המקורית מחדש :) אם תתעמקו במלים, אתם תראו מספר הוכחות לכך שענבל פרלמוטר הייתה לסבית (למרות שהיא גם שכבה עם ירון). ישנן עוד מספר אומניות בארץ שהן לסביות מוצהרות...אבל בגלל שענבל פרלומטר נפטרה כבר, אז רק רציתי שתדעו את זה. היא בחורה מדהימה. אני זוכר שהיא מתה בסביבות ראש השנה, מתאונת דרכים ליד תחנת דלק הסיירים, שזה לפני ראשון לציון. ראו, ראו, איך שכחנו אנשים כל כך יקרים, ושיר זה הינו למעשה שיר פרידה שלה מכל חבריה, שרק הוקלט, אבל יצא רק לאחר מותה. תומר

Smolder

New member
יש לי רעיון אחר....

אולי תקפצו לבקר באיזה אתר??? Smolder!

למעלה