סתם שטויות

סתם שטויות

כולם אמרו שיהיה גהנום ולא היה שום גהנום היה מאוד כיף וכולם נהנו שם,הייתה לנו מדריכה מצחיקה וכולם יושבים ביחד בחדר אוכל ומכירים ילדים גדולים כאילו חניכים יועצים וצוחקים איתם ושואלים שאלות... היה מאוד כיף אני חושבת שכולם נהנו לפי מה שהם אמרו,אני שאלתי את כל החברים שלי בהתחלה הם היו לחוצים כמוני אבל אחרי זה הם הבינו שזה לא קשה שם... דבר אחד אבל בטוח יש לי להגיד שהיה גהנום זה באמת החום הזה הרג אותנו אני בחיים שלי לא הזעתי ככה כולי הייתי מים והיה מזה מגעיל אבל לא נורא גם את זה עברנו והיו הרצאות ולמדתי הרבה דברים חדשים ורמת דוד היה מאוד כיף לדעת מה אנחנו הולכים לעשות שנהיה בצבא!! אני מאוד נהנתי ומקווה שגם אחרים! נפגש יום ראשון חברהה כל בית הספר בא לא מי שהיה בימי גיבוש אלא כולם!!! כולי מתרגשתת חחחחח... המשך שבוע טוב

buzz2416

New member
אחח אחח עדן

אין לך מושג מה מחכה לך...כולם דיברו ככה בהתחלה..זו ההתלהבות הראשונית,את כל כך הולכת לאכול חרא שם אין לך מושג כמה... אריה מסכים איתך בכל מילה ומילה בהצלחה

אני יודעת...

תקשיב אני יודעת שהולך להיות קשה ורואים את זה על אנשים שעשו דברים כאלה בימי גיבוש אבל אני מדברת על הימי גיבוש שהיה לי מאוד כיףף...זה הכל על השנה אני יספר עוד שנה בעזרת השם!!

buzz2416

New member
עדן..

את עולה לי' או לט'? אם את עולה לט' תישארי שם שנה ובתחילת י' תעזבי לביצפר רגיל....(זה יגרום לך להעריך את מה שיש בחוץ...) אם את עולה לי' ..... נדפקת =\

אני עולה ל ט'

ותקשיב אני לא חושבת שאני יודעת מה אני רוצה לעשות כרגע אני רוצה להיות שם השנה עד שנה הבאה אלוהים גדול,לא יהיה לי טוב אני יעזוב יהיה לי טוב אני ישאר...

Exvoto

New member
מוי מוי מוי כיף!!!!!

אני רואה שהיה לך שמח הימי הגיבוש,אה? עדן את לא מאמינה איזה מקום טוב זה הטכני ,השנה תיהיה הרבה יותר כפית מאשר הגיבוש ואם תשארי עד י"ב בכלל תצאי בן אדם חדש עיין ערך "מיכאל-יב 5" יאללה ותאמיני לכול מילה של המדריכים הנחמדים המתוקים והמפקדים האמינים, אחרי שתצאי מהטכני יחטפו אותך חברות הייטק גדולות כמו צאק פוינט וקונברס. אם את לא מאמינה לי שאלי את נתי (ר"צ בטכני). עדן העתיד שלך נימצא בידים טובות במקום אמין שאפשר לסמוך על כול מילה שיוצאת מהם.. אין פה טיפת ציניות , פחחחחחחחחחח על מי אני עובד?

buzz2416

New member
יאן!

שששש חחח מה אתה רוצה מהילדה? אל תילך איתה הפוך על הפוך כי זה מה שנתי ניסה לעשות לנו(אני חושב =\ ) מסומם פשוט....

buzz2416

New member
אוי...

שש מה קשור להפליל אה? כולה פורום מסכן,מה נראה לך שבגלל שיודעים איך קוראים לך לא תקבל אבנט כחול? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה יש לכולם מהאבנט כחול הזה? :p

Exvoto

New member
אני אמרתי משהוא

תיראי כול מה שכתבתי היהי אמת ואין לי מה להסתיר. ודי אבנט כחול סבבה לגמרי אבל זה לא המניע שלי, גם ככה אני מתכמן לללמוד אחרי הצבא ככה שזה לא ממש משנה לי. אלקטרונאי טוב זה אלקטרונאי מאובנט...(לא הבנתי תצמי)

למעלה