סתם שוויץ קטן

maytalb

New member
סתם שוויץ קטן

בחודשים האחרונים אני באמת שקורעת את עצמי בעבודה. גם הדברים הרגילים, גם פרויקט ענק שאני מנהלת, גם טיפול בקצת בעיות משמעת של עובדים וגם החלטה שלי לקחת אחריות על נושא השיווק של החברה (כי המנכ"ל שלי פשוט לא עושה את זה). אתמול ראיתי שהמשכורת שלי גדולה מהרגיל, היום קיבלתי תלוש וראיתי סעיף "מענק 1,200 ש"ח" שאלתי את הבוס שלי מה זה? התשובה הייתה - סתם כי מגיע לך
חימם לי את הלב!

שhira

New member
יפה לו.. ועוד ככה בשקט

כנראה הוא באמת לא משהו בשיווקי גם לא בשיווק עצמי : ) תהני

מיוליקה

New member
כל הכבוד לשניכם -

לך על ההשקעה והנתינה, ולו על היכולת לפרגן לעובד שמשתדל ומתאמץ. שני הדברים לא מובנים מאליהם.

מיקסי10

New member
כל הכבוד לך על ההשקעה

ולו על הערכה. זה לא ברור מאליו בימינו. איזה כיף!!

maytalb

New member
תודה!

אני הכי לא לוקחת את זה כמובן מאליו... זה כיף!

ExNewYorker

New member
יפה מאד! אין הרבה מנהלים כאלה

אצלנו יש לו אובססיה עם השעות שאנשים באים והולכים. לא חשוב שאני עובדת שעות לא שעות בערבים. לא חשוב שאני עונה לטלפונים בכל שעה. חשוב שאני לא תמיד נמצאת ב 17:00 להחזיק לו את היד במשרד! זה מטריף לי את השכל. יש לי עבודה מאד אינטנסיבית ומעולם אף אחד לא התלונן שאני לא מספקת את הסחורה, להיפך. כל היום בפגישות ובטלפונים וישיבות. הנוכחות במשרד בתחום שלי היא לא כזו חשובה (לפחות לא כל העת). זו הבעיה כשאת החברה מנהל עורך דין שרגיל לרשום שעות שהלקוחות משלמים. הוא עושה את זה לא רק לי... זה ממש מעיב את האווירה

maytalb

New member
לגמרי... אצלנו זה באמת חיוב שעות (והוא עו"ד)

אבל הוא יודע שאני עומדת בכל הדרישות של הלקוחות (ומעבר) אז הוא מעולם לא הסתכל לי על שעות העבודה... אין ספק שהדברים האלו יוצרים נאמנות שאין לה מחיר... הוא חכם. הוא יודע שאני עובדת טוב, ובדברים האלו הוא יוצר נאמנות מלאה... אולי הגיע הזמן שלך לעבור הלאה, אמרת הרבה פעמים שלא טוב לך עם הנסיעות והעומס... כמו שראית, יש גם בוסים אחרים... הם מעטים אבל קיימים...

ודבר ידוע הוא

שפידבק של הערכה והכרה בתרומת העובד חשובה מאד מאד לשביעות הרצון. אז טוב שזה בא ביחד עם הכסף, שתמיד עושה כיף. נשמע שבוס טוב בחרת לך :)

maytalb

New member
לגמרי... אני ממש מסתובבת עם חיוך קטן מאז

הצהריים... והיה לי יום לא קל בכלל בעבודה. אמנם במילים קשה לא לפרגן (ואני באמת אמונה על הצד הזה מול העובדים) אבל עדיין לפעמים הוא פשוט

maytalb

New member
תודה על הפירגון!

הוא יצא
(ולדעתי סגר לי סופה"ש עם חצי...) ואני, מסתובבת עם חיוך... הוא אמנם לא בנאדם של מילים (בשבילו להגיד "סתם כי מגיע לך" זה שווה ערך אצל אדם אחר לנאום של 4 עמודים
) אבל במעשים אין עליו!

למעלה