סתם שאלת סקרנות

hen chen

New member
סתם שאלת סקרנות

שאולי מישהו יכול לענות לי עליה. העונה החדשה של דקסטר עלתה. אבל כידוע שני הפרקים הראשונים נמצאים ברשת כבר הרבה מאוד זמן. סתם תהיתי לעצמי אם יש הבדל בין שני הפרקים שהודלפו לבין הסופיים ששודרו/ישודרו

gilriv

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo207.gif היכונו לג'יימס נסביט

אחרי סיום העונה 1 -ביום רביעי הזה יהיה בyes stars2 }אכן תעלה ההפקה המקורית של הBBC ג'ייקל {רימייק לגירסאות הישנות !.. 'עם ג'יימס נסביט !חוק מרפי רגליים קרות ורזומה משובח וגם ג'ינה בולמן מזיווגים ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הפרומו שלו כבר במרקע

gilriv

New member
כרגע זה החל באמריקה !

כשיגמר הפרקים בטוח יס תרכוש את זה כמו שהיא רוכשת מיד אני רואה {את העונות החדשות מספרים והמפענחת ..אלו כבר עונות ממש שלאחרונה סיימו בטלוויזיה ב-USA

gadgad0

New member
החלה עונה 3 בארה"ב

עונה 2 הסתיימה בארה"ב במאי וטרם שודרה כאן.

gadgad0

New member
תשובה לגבי העניין של דקסטר:

העברתי שאלה במייל לבחור ש"הטרדתי" אותו בעבר בשאלות כאלה (הוא מנהל בלוג חדשות טלויזיה מביתו במיאמי ביץ'), והוא ענה לי שלגבי הפרק הראשון - הייתה זהות מוחלטת בין מה שהיה ברשת לבין מה ששודר. לגבי הפרק השני - אין לו תשובה מוחלטת, אך הוא בטוח שיש זהות כזאת גם לגבי הפרק השני.

gilriv

New member
הבחור שגר במיאמי ביץ

הוא עובד בyes היתכן שהוא הספק של חברת יס ? כל הכבוד גדי

gadgad0

New member
זה לא דון ג'ונסון, זה דקסטר

צוברי, מרגל מטעם מח' הרכש של יס ומארגן התימניאדה של פלורידה.

hen chen

New member
תודה

ראיתי את שני הפרקים והם קצת... מבולגנים כאלה. אבל בסדר.

gilriv

New member
המסיבה של דייווד שאפל ביס דוקו {ערוץ8 ,

ביום שבת הקרוב בשעה 22.00 ושידור חוזר בחצות וביום ראשון בשעה 16.21 תהנו מין סרט שבשכונת ניו אורלינס

למעלה