סתם שאלות,

• פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך

kasa

New member
סתם שאלות,

יש לי שתי שאלות, שעד היום כל אחד נתן לי תשובה אחרת לגביהן. 1. בדיקת הריון (זו שמשתינים עליה
) - אחרי כמה זמן היא באמת מדוייקת ? (רופא אחד אמר - רק אחרי 14 יום, ורופא שני - אחרי שבוע, ושלישי - אחרי 10 ימים). אז - למי להאמין ? 2. עוד נושא שנוי במחלוקת - זרע - כמה זמן יכול להישאר בגוף, ולהפרות ?! יום, יומיים, שלושה ?! והאם בכל התקופה כושר ההפרייה שלו נשאר אותו דבר או הולך ופוחת ?! אה, ועוד משהו.... כמה כיף שהפורום הזה הופך לפורום כ"כ פורה.... המון פוריות ואושר יש פה לאחרונה !!! כיף אמיתי....
בקרוב אצלינו...

אולה *

New member
הי קסה!

1. בדיקות הריון שונות מזהות את ההריון באופן שונה. יש הרגישות יותר - שיכולות לזהות הריון כאשר הבטא כ-30, ויש כאלה שלא מזהות גם כאשר הבטא קרוב ל-100. פעם מישהי עשתה בדיקה מקיפה והתקשרה לנציגי כל החברות לשאול לגבי רמת הרגישות שלהם. האמת, אני לא ממש זוכרת את התוצאות. אני מאמינה שרק אחרי בדיקת דם חיובית ניתן להזות הריון ע"י המקלון
2. תלוי באיכות הזרע. זרע חזק יכול לחיות עד יום וחצי. כאשר האיכות יורדת גם זמן החיים יורד. אומרים שכדאי שביצית תחכה לזרע.

kasa

New member
מחכה, ומחכה, ומחכה, והוא תמיד מאחר../images/Emo8.gif

כמו כל גבר מצוי.... לא ?!

נועם@בת

New member
אני מקוה שתצטרפי לגל הפוריות

על כל בדיקה צריך להיות רשום מה מידת הרגישות שלה. זה שונה מבדיקה לבדיקה. יש בשוק בדיקות שמתיימרות לבדוק 10 ימים אחרי ביוץ. ויש 12 יום. אבל אם את רוצה להיות ממש בטוחה חכי ליום ה14. במצב תקין ביום זה רמת הבטא מספיק גבוהה כדי לזהות בעזרת מקלון. יחד עם זה, היו כבר כמה הריונות בפורום, שבדיקת השתן הראתה שלילי, ובדיקת הדם באותו יום היתה חיובית. זרע תקין יכול להפרות גם אחרי 48 שעות ולפעמים גם אחרי 72 שעות. כמובן שתלוי באיכות הזרע, ומן הסתם ככל שעובר הזמן יש פחות תאי זרע חיוניים, והסיכוי יורד. זה לא שאחרי 72 שעות אחד החבר´ה שורק, מסמן על השעון וכולם נכנסים לתרדמה
בהצלחה נועם

למעלה