סתם שאלונת קטנה בני כמה אנשים בפורום הזה?
C carolin New member 23/8/01 #5 מזל טוב.... ../images/Emo9.gif מזל טוב.....עד מאה כ-20. את ממש על הגבול בין מזל אריה לבתולה, אז איזה מהם את?
מזל טוב.... ../images/Emo9.gif מזל טוב.....עד מאה כ-20. את ממש על הגבול בין מזל אריה לבתולה, אז איזה מהם את?
א אורלילה New member 23/8/01 #10 מזל טוב מורן היי ,אני תמיד רואה אותך בפורומים של לוס אנגלס וזה נחמד, אני מקווה להגיע לעיר הכוכבים חודש הבא נתראה בפורום הזה או "במקום" תעשי חיים
מזל טוב מורן היי ,אני תמיד רואה אותך בפורומים של לוס אנגלס וזה נחמד, אני מקווה להגיע לעיר הכוכבים חודש הבא נתראה בפורום הזה או "במקום" תעשי חיים
א אורלילה New member 23/8/01 #12 חדשה בפורום ../images/Emo42.gif היי מורן, נראה לי אחלה פורום.... אבלה פה מדי פעם..... שוב מזל טוב (גם אני מתקרבת ל-27) איך זה??
חדשה בפורום ../images/Emo42.gif היי מורן, נראה לי אחלה פורום.... אבלה פה מדי פעם..... שוב מזל טוב (גם אני מתקרבת ל-27) איך זה??
מ מורן מלוס אנגלס New member 24/8/01 #14 ברוכה הבאה אל הפורם.... ../images/Emo24.gif 27 .... ממש מרגישים בהבדל.....
W WC New member 24/8/01 #13 אוקי אז ככה לאסלה 17 שנים. הרגשה של שלושים מראה של 24 וכאב ראש של 47 עוד מספרים? WC איזה תסבוכות