סתם שאלה

סתם שאלה

זאת פעם ראשונה שאני מבקר פה, אבל תמיד שיגע אותי, כל פעם שיש פריימריז אופיר פינס מתמודד והוא תמיד מקום שלישי/רביעי.. ממה שאני עוקב [ואני עוקב אחרי הפולייקה בארץ] אין בו שום רבב, הוא פוליטקאי ישר, יש לו יכולות, בעצם הוא כל מה שכולם רוצים [גם מפלגת העבודה] הוא פרש מהממשלה כשכולם שיחקו בנדמה לי.. וזהו, סתם חשבתי שתוכלו להסביר לי מה הסיפור שלו, או של המפלגה..כי הוא באמת נראה כבנאדם שהכי מתאים ברק גרוע והוא לא מתאמץ להסתיר את זה, הוא פשוט שותק ועמי איילון באמת חסר נסיון בכלל [ולהיות ראש ממשלה כושל זה לא נסיון, זה נסיון רע, אל שתלו את עצמכם] הוא אפילו לא הספיק להיות מספיק זמן ח"כ, הוא אפילו לא שר!! איך אתם רוצים שהוא יתפקד כראש ממשלה?! ופרץ קורבן של הנסיבות..יכול להיות שהוא יכל להיות יותר טוב אם הנסיבות היויותר טובות זהו, ולמען הסר ספק אני לא איזה מישהו שבא להעלות את קרנו של אופיר פינס, פשוט נכנסתי מהשער הראשי..

R E k

New member
כל מפלגת העבודה,

רוב הפוליטיקאים (אם לא כולם) מביישים את המערכת.. מה עשה אופיר פינס בתור שר? אממממ לא הרבה (מכיר אותו בתור שר הספורט, המדע והתרבות) בבחירת בוחרים את מי פחות גרוע.. שערוריה!

אז לא הבנתי

זה שהוא היה שר, אבל של משרד בגודל בינוני ובנוסף ח"כ לא מעט שנים הופך אותו לפחות לגיטימי מאדמירל שלא חווה את החיים הפוליטיים יותר משנה? להיות ראש מפלגה וראש ממשלה זה קצת יותר מלהיות בעל כישורים טובים, צריך גם יכולת פוליטית [מקרה מצנע]

EverMan

New member
מה עשה פינס בתור שר פנים ?

היה היה שר פנים נהדר. ועם כל הכבוד שר תרבות-ספורט-מדע, זה משרד פיקטיבי. זה פעם היה חלק ממשרד החינוך והיה מיותר לחלוטין שהפרידו אותו ממנו. אז מה אתה רוצה שהוא יעשה שם ? יעביר תקציבים למכבי ת"א ?

עדכאן

New member
אולי דווקא התכונות האלה הן שעובדות נגדו../images/Emo4.gif

באשר לעמי איילון - להיות אחרי נסיון עשיר בצבא ובשב"כ בודרגים הגבוהים ביותר, זה לא הולך ברגל. לצאת משם ללא יהירות והתנהלות של אני ואפסי עוד, אף שהיה הצלחה בכל מקום שפעל, גם זה ראוי לציון. בנוסף לכך, כל התכונות שמנית בפינס קיימות גם אצל איילון - הוא ישר ויש לו יכולות... מאז ביבי, ברק ושרון התכונה החשובה ביותר (גם אם לא היחידה), שיש להקפיד עליה לפני שבוחרים מישהו הוא היושר האישי. ובאשר לנסיון, אולי זה ישמע לך מוזר, אבל איילון יש לו כמה שנים של נסיון חיים מעבר למה שיש לאופיר פינס. אז אם היינו חיים באנגליה הייתי אומר שזה לא משמעותי, אבל כאן בישראל... בסופו של דבר ברור שהנסיון של ברק מוכיח שנסיון זה לא הכל. הגיע הזמן לפנות אל מישהו שעוד לא נאלץ לסבול יותר מידי את ריחו של המטבח הפוליטי. וגם, מישהו שעשוי למשוך יותר בוחרים ממפלגות אחרות. לא הייתי שם את הדרישה הזאת בראש הרשימה, אבל בהשוואה בין פינס לאיילון, יש גם לזה מקום. בקיצור - בין כל המועמדים אני חושב שאיילון הוא הטוב ביותר.

לא ממש

תראה קודם כל זה שיצאו פה כמה מפקדים שהרגישו כאילו הם אלוהים חיים [ברק לדוגמא] יש גם הרבה שיוצאים לאזרחות וממשיכים לשרת את העם שלהם בענווה ובצניעות...ואגב אם ככבר צניעות, מאיפה יש לו את העוז להתפקד למלפגה ותוך שנה להתמודד על ראשות המפלגה? שב, תלמד קצת, תכין את הקרקע... זה שעמי איילון ישר ובעל יכולות זה נחמד. תכל'ס אף אחד לא היה עד לכך.. ואני לא מדבר על נסיון חיים, אני מכיר כמה אנשים מבוגרים ממני שמתנהגים כאילו הם אתמול התחילו לחיות [אני בן 18]. אני מדבר על נסיון פוליטי. לא הוא ולא ברוורמן מבינים בפוליטיקה. זה יפה שהם חברו יחד וויתרו על מניירות של פוליטקאים אבל זה לא אומר ששאר 118 הח"כ יעשו כמוהם ובטח לא "בעלי הרעות" ממפלגת העבודה... שוב פעם, אין לי משהו נגד איילון הבעיה היא שבאו יותא מידי "חסרי נסיון" ביבי, ברק, מצנע, פרץ שהנסיון שלהם הפך לרע מאוד במקרה הרע וללא מוצלח במקרה הטוב..

למעלה