סתם שאלה..

סתם שאלה..

איפה הפקולטה להנדסת תעשייה וניהול הכי "נחשבת" בארץ? בטכניון, בת"א או בבאר שבע? בבקשה לענות לי באובייקטיביות...

galga

New member
אל תעשה את זה

זה הדבר הכי משעמם מאז רמי קליינשטיין

יש לך משהו נגד רמי קליינשטיין?

לא שאני מעריץ אותו או משהו, סתם בשביל הוויכוח.

galga

New member
דוגמאות

אתה שמן כמו רמי קליינשטיין הוא חכם כמו רמי קליינשטיין הם שוחים כמו רמי קליינשטיין לעוגה הזאת יש טעם של רמי קלינשטיין

galga

New member
תראה,

אני לא מכיר אותך, אולי תמצא בזה משהו מעניין, אבל בשבילי, מודל ניהולי TS750 וכדומה, יצא לי מכל החורים. אולי זה נעשה מעניין מתישהו לקראת הסוף כשמגיעים לפסיכולוגיה ואפשר לפטר אנשים, אבל לא בדרך. ומה אכפת לך מה כן מעניין אותי? זאת בחירה שלך, אני לא רוצה שאנשים יבואו אלי בטענות בעתיד.

ראיתי

סתם רציתי לדעת.. פשוט נראה לי מתאים המקצוע הזה כי הוא חובק הרבה מקצועות שונים..וזה נראה לי מקצוע רחב אופקים שכזה...ואני רוצה משהו כזה כי אני לא מתעניין במשהו ספציפי במיוחד אלא אני מתעניין בהרבה דברים...ת´אמת פסיכולוגיה די מעניין אותי אבל אני לא יודע אם בתור מקצוע לחיים...כי לשמוע כל היום צרות של אנשים לא מוסיף לך בריאות נפשית בעצמך..

Big Max

New member
תשובה כנה

אונ´ באר-שבע. תתרחק מאונ´ ת"א. בכל מקרה, אני מפנה אותך להודעה שכתבתי לפני מספר שבועות לגבי הנדסת תעשיה והעתודה. תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה ללכת לעתודה בכלל (ממליץ לך בחום לקרוא את מאמרי הפורום) ולתעו"נ בפרט, לאור ההיצע השיבוץ הלא מרשים במיוחד של מהנדסי תעו"נ בצבא.

למעלה