סתם שאלה... אתם חושבים שיש קשר בין תמימות להתאבדות..?
P Pink Lemonade1993 New member 13/10/06 #2 אני דווקא חושבת שהתאבדות באה מאי תמימות/פסימיות ומודעות עצמית גבוהה מידי... הרי אם אתה תמים, תחשוב שהכל יסתדר ותהיה אופטימי, לא?
אני דווקא חושבת שהתאבדות באה מאי תמימות/פסימיות ומודעות עצמית גבוהה מידי... הרי אם אתה תמים, תחשוב שהכל יסתדר ותהיה אופטימי, לא?
T Tervingi New member 14/10/06 #4 ומצד שני תמימות לאו דווקא הולך יד ביד עם אופטימיות ובחור תמים שחברה שלו כרגע זרקה אותו יאמין, ברוב תמימותו, שהוא אף פעם לא ימצא מישהי שדומה לה וכולי וכולי
ומצד שני תמימות לאו דווקא הולך יד ביד עם אופטימיות ובחור תמים שחברה שלו כרגע זרקה אותו יאמין, ברוב תמימותו, שהוא אף פעם לא ימצא מישהי שדומה לה וכולי וכולי
L Lp Fairy New member 16/10/06 #5 דווקא להיפך... תמימים לרוב חיים בבועה..וכשהיא קצת מתנפצת הם לא ככ יודעים מה לעשות וכו.. והדבר הראשון שהם חושביםנראה לי זה התאבדות..
דווקא להיפך... תמימים לרוב חיים בבועה..וכשהיא קצת מתנפצת הם לא ככ יודעים מה לעשות וכו.. והדבר הראשון שהם חושביםנראה לי זה התאבדות..
Purple Mushroom Member 3/11/06 #7 לא . אין קשר . אל תתאבדו , בבקשה . הנה , קחו שיר , שכתב מישהו שנולד 4 שנים לפני .