סתם שאלה

orit74

New member
סתם שאלה

נפגשתי לפני כמה ימים עם מישהו , היה די נחמד והבחור היה ישיר ואמר שמצאתי חן בעיניו מאוד ושהוא מקווה שנעבור לגור יחד ומשם השמיים הם הגבול . ניפגשנו אמנם לפני שנתיים וזה לא הלך מכל מיני סיבות . הפגישה הנוכחית נערכה בצהריים , ציפיתי שיתקשר בערב , אך הוא לא . יום אחרי זה הוא התקשר , ורצה להיפגש אך לא יצא , כי עבדתי . יומיים אחרי זה הוא שוב התקשר והציע שניפגש במרכז קניות במרחק 2 דקות נסיעה ממני , שאלתי אם הוא בא לאסוף אותי והוא אמר שהוא מעדיף שניפגש שם , די כעסתי וביטלתי את הפגישה . אני קטנונית או שזה לגיטימי ?

ליאן.

New member
הסיפור נורא מתמיה...

הוא כבר מדבר על האפשרות של מגורים משותפים, אך לעשות מאמץ של לאסוף אותך זה כבר יותר מדי בשבילו ?? ראשית כל, אני לא אוהבת אנשים שמצהירים יותר מדי הצהרות על ההתחלה, זה לא נשמע אמין במיוחד ונראה שזה נאמר רק בשביל לעשות רושם ותו לא. שנית, את צריכה לבדוק מה את חושבת עליו, ומה מתאים לך לעשות או לא לעשות. הזרימה חייבת להיות הדדית ולא שצד אחד יוזם או קובע ואת בעיקבותיו. אז יופי שאת מצאת חן בעיניו אבל האם הוא מצא חן בעינייך ? ואם הוא כל כך התלהב ממך, אז למה שלא ´יטרח´ עוד טיפה..? ..לא התאים לך שהוא לא בא לאסוף? אז לא. רדי ממנו. דבר שלישי, אם את מעוניינת, מותר גם לך להתקשר. אני מאמינה שמשהו בו נשמע לך חשוד ולמרות שעניין המפגש זה לא היה ממש ביג דיל, ידעת לסמוך על האינסטינקטים שלך. עשית בשכל.

orit74

New member
לא הייתי מגדירה אותו מתמיה

האמת שהוא חמוד , אבל מה שהפריע לי במיוחד זה הקטע של להתאמץ עוד קצת . לגבי להתאים את עצמי , אז בהחלט שעשיתי מה שנראה לי , לא הייתי עושה משהו שלא נראה לי או שמפריע לי בדרך זו או אחרת , מה שהוא הציע , נראה לי נחמד , אבל שוב , אם הוא כל כך רצה הוא יכל להתאמץ עוד טיפונת . תודה רבה על התגובה

ליאן.

New member
מעניין למה דווקא בקניון..

אולי הוא תיכנן לעשות שם קניות או משהו לפני כן ? או שפשוט רצה שתשבו באחד מבתי הקפה שם ?.. מוזר.. אבל בהחלט לגיטימי לעשות מאמץ ראשוני, אם בשביל להרשים (תרשימו במעשים ולא בדיבורים!!) ואם מתוך התלהבות.. מה לגבי כל אותן סיבות שגרמו לחוסר ההתאמה לפני שנתיים ? אם הן עדיין רלוונטיות אז כנראה שבאמת אין טעם..

orit74

New member
הקניון כמקום מפלט בימים גשומים (אול

לא ברורה לי הסיבה , מה שכן , נראה שהוא חשב על להסתובב שם או אולי לשבת בבית קפה , הכל אפשרי , לא נערך דיון לגבי זה . מבחינתי זה נראה כאפשרות של להיות יחד . לאסוף אותי מהבית , זה משהו קטן שבהחלט אפשרי לעשות , לא בקטע של להרשים , אלא באמת בקטע של אכפתיות ועיניין ועוד כמה דקות יחד , שזה משמעותי בהתחלה , בכל אופן . לא הייתי מבקשת דבר כזה אם היינו הולכים לאנשהו בקרבת מקום מגוריו , למרות שזה גם לגיטימי שהוא יאסוף אותי . לפני שנתיים , זה לא הסתדר , כיוון שלא ממש יצא לנו להיפגש , התירוץ היה העבודה שלי ( אני אחות , ועובדת במשמרות , כמו עכשיו .....) , הוא קצת כעס וחשב שאני לא מעונינת ואני טענתי שכשרוצים הכל אפשרי , אבל בדיעבד אולי לא היינו מוכנים . בכל אופן , מאז הסיפור הזה עם הקניון , הוא לא התקשר , טאני קצת מתלבטת , אולי קצת הגזמתי , אולי אפשר היה לדבר על זה ? להסביר לו מה עמדתי בעיניין . כי הוא בהחלט נראה לי רציני לפחות בדבריו , מצד שני הדברים לא תואמים למעשים ........

ortal_sh

New member
הי , אורית ........

לפי דעתי לא הגזמת בתגובה באותו הרגע , אבל באמת יכול להיות שמגיע לו הסבר , ואם את מעוניינת בו , תתקשרי אליו ותדברי איתו על זה ! ותסבירי לו בדיוק מה את חושבת, אין כמו פתיחות וכנות - זה הבסיס לכל קשר! שיהיה לך בהצלחה אור-טל

לא ברור לי כל הרקע

אורית, חסרים המון פרטים. מה היה לפני שנתים? הייתם חברים? נפרדתם? רק יצאתם פעם פעמים? אישית לא נראה לי שבקשתו להפגש איתך במקום נייטרלי זה דבר שצריך עליו לפסול הכל ... אלא אם יש דברים בגו שאינם מוזכרים.

orit74

New member
לפני שנתיים .....

לפני שנתיים , נפגשנו פעם אחת , הוא רצה שניפגש שוב , אך לא יצא בגלל עבודתי , או שמא זה היה רק תירוץ . הפעם נפגשנו במקרה , הוא זה שאמר שנפגשנו לפני שנתיים . זה לא הקטע של להיפגש במקום ניטרלי , זה פשוט הרעיון כולו . אם היינו ניפגשים במקום רחוק מהבית שלי ושלו , הייתי מבינה את זה , אבל המקום בו הוא רצה להיפגש איתי הוא נמצא במרחק 2 דקות נסיעה , זה מה שהפריע לי , לא ציפיתי שיסע מרחקים , אבל כאן מדובר בעיניין של דקות .

טל קר

New member
נשמע כאילו יש פערים מאוד גדולים

ביניכם. מצד אחד הוא - רוצה לגור יחד, השמים הם הגבול , ומצד שני - את מבטלת פגישה על משהו כמו אם הוא בא או לא לאסוף אותך למשהו ממרחק שתי דקות נסיעה? אם מדובר במישהו שחשוב לך לבטל פגישה על כזה דבר קטן כמו מי אוסף את מי נראה לי טיפשי, ועל אחת כמה וכמה אם לא מבקשים . אז הוא מעדיף להפגש שם. אבל אולי אם תבקשי ותגידי שזה חשוב לך הוא כן יבוא? (אולי הוא רצה לנסוע משם למקום אחר, ואת גרה בכיוון ההפוך? אולי הוא לא רוצה להיות תלוי בך מתי את רוצה ללכת ואז להסיע אותך, אלא להמשיך משם למקום אחר בקניון, נניח לעשות קניות לבית, וזה נראה לו מיותר לאסוף אותך, לנסוע לקניון, להחזיר אותך, לנסוע שוב לקניון וכו´? אולי הוא נמצא בקניון כבר מסיבה אחרת עוד קודם ולא רוצה להפסיד ת´מקום חניה?). אבל בהתחשב בנסיבות שבחור מציע לך את השמים ואת הארץ ולגור יחד וכו´, בלי שאתם מכירים בכלל, אז בכלל כל הענין הזה נראה לי תמוה, אז לא נורא אם הקשר ביניכם לא ילך.

../images/Emo45.gif בול...

פערים זאת בדיוק הפואנטה. גם נראה שיש בכלל פערים בבחור עצמו... בינו לבין עצמו. מצד אחד רוצה שהם יגורו ביחד אבל מצד שני לא מוכן לנסוע את האקסטרה שתי דקות האלה בשבילה? לא שהיא היתה 100% בסדר, כמובן... אבל עדיין. עקביות היתה יכולה לתרום המון.

orit74

New member
זהו בדיוק

זה מה שהפריע לי בכל הסיפור , מצד אחד הוא מדבר איתי על לגור יחד , ועל כך שהוא מקווה שזה יצליח , אבל מצד שני , לעשות את המאמץ הקטן הזה הוא לא מוכן .

orit74

New member
ביקשתי

כשקבענו , שאלתי אותו אם הוא בא לאסוף אותי , והוא אמר שניפגש שם , כשאמרתי לו שוב שאני אודה לו אם כן , אז הוא שאל למה זה חשוב לי ועניתי לו , אבל הוא אמר שהוא קצת לחוץ וכאלו , באותו הרגע אמרתי לו לא חשוב , וזהו , ככה זה נגמר . הפער הזה בין להתיע לי לבוא לגור איתו ולאסוף אותי לא פשוט הרס אותי .

למעלה