סתם שאלה...

Negative Creep

New member
סתם שאלה...

שלום לכולם! יש לי שאלה... מה אתם חושבים על לינקין פארק? אני אישית לא סובל אותם אבל רציתי לראות מה אנשים אחרים חושבים. דרך אגב הייתי בהופעה בנווה שאנן... היה מצוין!

גם אני הייתי

היה מצויין והיו כמה להקות שלא היו אמורות להופיע והן כן הופיעו.. הי ממש ממש כייף :) אני לא אוהבת אותם אבל כל אחד והטעם שלו איך אתה נראה אולי ראיתי אותך ומה השם..?

punk

New member
חרא להקה

רק in the end נורמאלי אבל הם חרא להקה וחרה שילוב יש להם די ג´י ! מאפן

dansh

New member
לא חשוב...

אם הDJ חרא, גם אם הוא היה טוב, מה שמים DJ בלהקה שאמורה (ולא מצליחה) להיות להקת רוק

Lee Tergesen

New member
דווקא לא תמיד זה נכון

קח לדוגמה את הלהקה Incubus. גם שם יש DJ, רק ההבדל הוא ששם הDJ רק מוסיף לצליל הייחודי של הלהקה, ואצל לינקין פארק וחבריהם זה הורס.

voodoo

New member
כן צליל יחודי ...

הגובל בין מושלמות החרא והגועל נפש..בעע, סליחה אבל כל מה שקשור לDJ ברוק, מטאל או וואטאוור פשוט מגעיל אותי ...בד"כ תוקעים אותו שם שיקפיץ ילדות בנות 12 או סתם כי הגיטריסט ממש גרוע ...

goldi san

New member
אויש באמת

הגיטריס באינקבוס באמת קצת אומו אבל הדי ג´ה שלהם אדיר ולא סתם בשביל להקפיץ סתם כי הוא אדיר בידיוק אנ חושבת ב"מדעים" יש לו את הקטעים הכי טובים ביקום

14itay

New member
לינקין פארק

אני חושב שהיא להקה טובה. ולמי ששמע את הדיסק רוב השירים שלהם יפים!!

manic_subsidal

New member
כל השירים שלהם נשמעים אותו דבר...

הם חבורה של מתלהבים קופצנים והומויים כן מוזיקה נחמדה ואפשר להקשיב לה ... אבל הייתי מעדיף הרבה דברים אחרים על זה... הםsellouts ממוסחרים וכמעט כל שיר בדיסק שלהם הפך היות קליפ באמ טי וי הקרדיט היחיד שאפשר לתת להם זה שהם שמו ב וידאו שלהם של crawling את katelyn rosaasen המדהימה

למעלה