סתם שאלה

dorrn

New member
סתם שאלה

בתור אנשים שהעתיד גלוי וידוע לפניהם,איך זה שאף אסטרולוג לא חזה את הפיגועים ב11 בספטמבר? אני מתכוון,אותם כוכבים שקובעים כל פרט קטנטן בחיינו לא רמזו אפילו על אירועים בקנה מידה עצום שכזה??? קצת מוזר,לא?

שאלה נפלאה ולא סתם

מהרגע שכוכב פלוטו נכנס לעקרב דובר על ריבוי אירועים קשים שיהיו חלק מהחיים של בני האדם בכוכב ארץ ביניהם ריבוי אלימות, הקצנה, תופעות טבע קשות וכו´.1 אם היה מישהו עושה מפה של ניו יורק לאותו תאריך, יש סיכוי טוב שסוג אלימות או אסון כלשהו היה עולה ברור יותר אך אף אסטרולוג לא מבזבז את זמנו להכין מפות ערים לכל יום. ברכות לבביות, אסתיה

אי עשיה למניעת בזבוז זמן

איננה חכמה שלאחר מעשה - אני מסכימה איתך שחכמה לאחר מעשה איננה חכמה, במיוחד בצד המיסטי. מה שהחלטת להתעלם ממנו זה מידע כללי על תופעות מסוג זה שיקרו בעולם משנה מסויימת בעבר והלאה. זה שלא קראת מידע זה בעבר וזה שאינך יודע עליו איננו מבטל את אותם אסטרולוגים שכתבו על זה. אם כל מה שאתה מנסה זה ´לרדת על אסטרולוגים´, שיבושם לך. אם מה שאתה רוצה זה לדעת את ששאלת, בדוק אחורה מה כתבו הרבה אסטרולוגים ישראלים ומחו"ל. תכלס, לא עושים מפות ספציפיות למקומות ספציפיים סתם ככה. השאלה הבאה תהיה למה לא חוזים פעילות חבלנית במקום מסויים, אולי גם במטר המדוייק בכל שעה שהיא בכל מקום שהו בכוכב ארץ? האם אינך רואה את האבסורד שבכך? כן, אני מסכימה איתך שכל מי שלקח טרמפ, לאחר מעשה, על האירוע, חכמתו שלאחר מעשה איננה בהכרח חכמה. ברכות לבביות, אסתיה

מי אמר שהעתיד גלוי וידוע ???

ומי באמת אמר שתפקיד האסטרולוגיה הוא לחזות את העתיד, על כל שלל אפשרויותיו ? ועוד אירועים בקנה מידה כזה ? מה שמוזר הוא לא שאנשים לא חזו את זה, אלא שאתה חושב שזה תפקידה של האסטרולוגיה, ושל אסטרולוגים. זה מוזר, מעיד על בורות, וחוסר ידע מוחלט בתחום. ודרך אגב, הכוכבים אינם ´קובעים´ שום פרט, קטן או גדול. ומהמקום הזה, למה שלא תלך ללמוד את התחום הזה, במקום להרצות לנו על מה שהוא עושה ומה לא ?

למעלה