סתם שאלה....

BabyGirl4U

New member
סתם שאלה....

יש לי חבר כבר כמעט שנה, שנינו רוצים לקחת את היחסים לשלב הבא אבל אני מפחדת, אני לא ידועת מה איך לדרום לו לרצות מה שאני רוצה, מפחדת שאני לא אבין מה הוא רוצה ואיך..... (יש אנשים שיש להם בעיות בהנה, אני מהם) אז השאלה שלי איך לגרות גבר ושהוא יקבל הנאה מלאה וירצה עוד ועוד......??? מה בעצם גבר הכי אוהב בסקס ומה הנקודות הכי רגישות אצלו??
 

shmuel69

New member
ממצב כפרה? שמעי...

גבר מת על תחת זה הנקודות הכי רגישות שלו תני לו לממש לך תתחת והוא יהנה מבטיח ותיסתכלי לו בעיניים ותיגנחי תאמיני לי מניסיון...(אני גבר)
 

niRa1975

New member
נראה לי ש...

אני חושבת שאולי ההשקה באיזור סביב הפין היא גרוי ענקי,,ללקק לואת הביצים ואת החיבור הקטן שבין לבין פי הטבעת תשקיעי שם כמה דקות ולאט לאט תעלי ותכניסי הכל לפה...אני אומרת לך מניסיון גברים מתחרפנים מזה רצח!! במהלך הסקס תחיקי לו בביצים מידי פעם או לפחות תיגעי בהן באצבעות... האקס שלי היה מתעלף מזה
 

הזוייה

New member
תשמעי, בלבלת אותי.

כמה בעיות אפשר לדחוף בשאלה אחת? עוד הייתי חושדת בך שהמצאת פה כמה פרטים. אבל אני אדם מאמין יקירתי ולכן אענה לך ברצינות: לאן בדיוק את רוצה לקחת את היחסים? לטיול בצימר בצפון? למסע שורשים? לאן יש לקחת כבר יחסים בני שנה? הרי יחסים בינאישיים הם תהליך, ככל שעובר הזמן לומדים להכיר לעומק. את חייבת להסביר לי מה עשיתם עד היום בדיוק? בדקת עם מפה ומצפן איפה נקודת הג'י? קודם כל צאי מנקודת הנחה ואנחה פוזיטיבית. הוא איתך שנה שלמה כי טוב לו להיות איתך, מסתבר שאת עושה עבודת קודש. אח"כ קחי דף ועט ותשאלי אותו (למה למען השם אלוהים נתן לנו פה אם לא לדבר). תשאלי אותו באם חסר לו משהו, האם היה רוצה לנסות דברים חדשים. כשאת עסוקה בשירותים, במקום לקרוא את מעריב לנוער, קחי את הספר: סקס עכשיו הוצאת בבל, 130זוזים בדיוק (של פול ודרייק שני גברים מאד הומוגניים). את צריכה לעשות סיור מעמיק ע"מ להכיר את האיבר, זה שנזרוק לך כאן במה לגעת או במה לא, לא כולם אוהבים את זה. תתחילי עם ניסויי ותהייה תגעי, תגששי, תלקקי, תלטפי.. רק תשאלי..שיכוון אותך. עם הניסיון באה ההצלחה, תתאמנו- תגוונו- תעצימו את עצמכם, אבל ביחד, הכל צריך ביחד ולדבר. לשאול!
 
גברים כל כך פשוטים ...

יש להם נקודה מרכזית ובולטת כל כך שאין אפשרות לפספס אותה
מלבד זאת, תשאלי את הבחורצ'יק מה הוא אוהב
הרבה יותר פשוט לדעתי לשאול מה הוא אוהב שעושים לו או יותר מזה תוך כדי פעולה תבקשי שידריך אותך ויוביל אותך ...
 
למעלה