סתם שאלה

tiger claws

New member
סתם שאלה

במלחמת הכוכבים של פעם (בסרטים 5,6 ו7) החרבות אור היו ממוחשבות או סתם פלוריסנטים?(יענו מנורות כאלו)

Darth Tomer

New member
בגרסא המקורית של הסרטים

שיצאה בסוף שנות ה-70 ותחילת 80, אם אני לא טועה, עברו בצבע על הסרט עצמו, כלומר מה שמקרינים ממנו. אני חושב שאלו היו מקלות לבנים.

advanced soul

New member
על פי הידוע לי

על פי הידוע לי היה אכן שימוש בנורות פלורוסנט. בקרבות הם השתמשו במקלות דקים יחסית שנשברו רבות, כך שהם ניסו לא ממש ליצור מגע פיזי בין המקלות (כאשר הצבע הוסף אחר כך)

Rockamora

New member
מה פתאום! השתגעת? פלורסנט?

לוקאס לא כזה מפגר ובטח שלא אידיוט כי הוא לא היה משלם כל כך הרבה כסף שלא היה לו למשהו שהיה נפצע מהגז של הפלורסנט או משהו כזה. השתמשו במקלות בצבעים כחולים וירוקים ועשו הדבקה אחר כך במחשב.

advanced soul

New member
לא חושב שהשתגעתי.

בפוסט שלי כתוב בבירור כי בקרבות היה שימוש במקלות בלבד ולא בפלורוסנט, כך שאכן זה היה די בטוח ואף אחד לא היה יכול להיפגע. אני חושב שכן היה שימוש בפלורוסנט, אולי אם לא ע"י השחקנים עצמם - אז בפוסט-פרודקשיין כדי לגרום לאפקט התאורה של החרב. למרות שפעם אחרונה שבה נתקלתי במידע זה היה די מזמן.

Y. Welis

New member
לא מנורות - פלסטיק צבעוני שנועד

להמחשה (כתבתי כאן בעבר שנראה לי שבסרטים הראשונים החומר שהרכיב אותן היה יותר נוקשה - אולי עץ, כי התנועות היו הרבה יותר נוקשות, כמו בחרבות מתכת כבדות של ימי הביניים, ולרוב אחזו בהן בשתי ידיים). על הפלסטיק הוספה אנימציה. את הטעות של הפלואורוסנטים מצאתי גם בספרו של צלם ידוע. זה לא נכון, וההוכחה - אין השתקפות שלהן על הקסדה של ווידאר, או בכלל מקירות המתכת.

tiger claws

New member
אז עוד שאלה

היה אז בכלל את הטכנולוגיה הממוחשבת לחרבות אור? בכל זאת כל פעם שהחרבות מתנגשים אז יש פתאום אור חזק. http://www.youtube.com/watch?v=r9BXi7K0NHI&search=yoda מומלץ לכל מי שמכיר את הסרטים(כאן אני חושף את נטיותיו המיניות של יודה)

Y. Welis

New member
בטח. הלייזר נראה בדיוק כמו הקרניים

שיורים האקדחים והספינות, רק צריך להאריך את משך הופעתו על המסך.

advanced soul

New member
אתה בטוח שאתה מדבר על גירסת 77?

בגירסת 77 חרבות האור וודאי שלא נוצרו ע"י מחשב. בגירסה המחודשת החרבות עבות יותר ובהירות יותר

למעלה