סתם שאלה..

Seventh Sojourn

New member
סתם שאלה..

סתם שאלה שסיקרנה אותי אתם באמת אוהבים ללכת לכל ההופעות קאבר האלה?..זפלין הנדריקס פינק פלויד וכל השאר?.. לדעתי זה הדבר הכי עלוב שיכול ליהיות,שחבורה של אנשים בני 40 50 עדיין עושים קאברים ללהקות כמו פינק פלויד,זה אולי הדבר הכי פחות יצירתי שיכול ליהיות,ומה כיף במוסיקה אם זה לא היצירתיות?

AeroTom

New member
אני הייתי רק באחת בינתיים

שהייתה לכל מיני משנות ה-70. מהשירים של זפלין שם די נהנתי. אם יש להקות שמבצעות את זה טוב אז אני אומר למה לא. ולא כולם בני 40-50...בהחלט יכול להיות שזה פחות יצירתיות לעשות רק שירי קאבר. אבל אם יש להקות שהן לא ממש מפורסמות ולא מכירים אותם, אז אני בספק אם יבואו לראות אותן עושות שירים מקוריים שלהם. אלא אם כן מכירים את השם שלהם או שיש להם איזה שיר שהצליח להשתחל לרדיו או משהו כזה. ולהקות הקאברים - זו לא כמובן העבודה שלהם או העיסוק העיקרי. זה משהו יותר שהם עושים בצד אני משער. ואישית נראה לי מאוד נחמד ללכת לראות להקות שמבצעות שירים שאתה אוהב ומוזיקה טובה (אפילו אם היא לא שלהם), במידה והביצועים טובים. אגב התרגום החופשי בחתימה שלך העלה בי חיוך, כי בדיוק השבוע שמעתי את אלבום הבכורה (ושאר הדיסקוגרפיה אחרי תקופה שלא שמעתי) בדרך לעבודה.

Seventh Sojourn

New member
ת'אמת

התרגום הוא אחד מתרגומיו הרבים של יהונתן גפן באחד מספריו אתה לא עושה מוסיקה כדי שיבואו הרבה אנשים וישמעו אותך אתה עושה מוסיקה כי אתה אוהב את זה וזה גורם לך לסיפוק כלשהו תמיד תהיה את הקבוצה שתאהב את המוסיקה שאתה עושה להשתחל לרדיו...למה לא בכיף,אבל אם לא הולך אז בקטנה אתה עושה את המוסיקה בשבילך ואחרי זה בשביל אחרים

hodaya17

New member
לא בהכרח

אתה יכול לקבל את הסיפוק גם מלהופיע עם חומרים לא מקוריים מול קהל שאוהב את המוסיקה שאתה אוהב.... וקונצרטים של מוזיקה קלאסית זה גם לא יצירתי? לדעתי יש הנאה, סיפוק ויצירתיות גם בלנגן מוזיקה שלא אתה כתבת.

Gezunthait

New member
אני לא מבין מה הסלידה הזאת ממבוגרים

אנשים בני 40-50 הם הקהל יעד בערך היחיד שאוהב את אותה מוזיקה שאתה אוהב(בהנחה שאתה אוהב רוק 60-70), והם קבל הרבה יותר אינטיליגנטי בדר"כ. וכן, ההופעות קאברים האלה הם טובות, כי אנשים שיודעים לנגן עושים אותם, והם נשמעים טוב, וזה בהחלט יכול לעשות לך את היום.

אריק1966

New member
בתור מבוגר...

שמרגיש שמוסיקלית אני תקוע במובן הזה,שכל ה"צעירים"עושים מוסיקה שהיא חיקוי במקרה הטוב,והעתקה במקרה הרע של הקלסיקות.ולכן כדי לשמר את הסאונד של התקופה לא נותר לי אלא להיות בהופעות בחו''ל או לראות בארץ להקות שעושות קאברים. לדוגמא,"שליחי הבלוז",משחזרים בנאמנות טוטאלית את הסאונד "כמו שבתקליט" והם מנגנים לד זפלין/דיפ פרפל/פינק פלויד..ועוד.אז למה לא להנות מהופעה???!!! ואגב שאלה,יש למישהי/ו כאן את רשימת השירים בסיבוב ההופעות הנוכחי של רוברט פלאנט?תודה מראש.

AeroTom

New member
בקשר לשאלה על רוברט -

כאן יש לך הרבה סט-ליסטים מסיבוב ההופעות של Mighty Rearranger. מומלץ לסייר באתר, הוא טוב מאוד. ואני מאמין שגם יעודכנו שם הסט-ליסטים בהופעות באירופה שלו בזמן הקרוב. וטוב לראותך כאן, אריק. מתכונן להופעה בצרפת?
הולך להיות לך ממש נהדר.

ErezLahat7

New member
תתפלא כמה חבורות של

אנשים בני 40 50 קיימות בארץ ומנגנות שירים מעוליםבסגנון זפלין הנדריקס פינק פלויד ועוד. רק מה: שכולם מקוריים. הם אפילו מוציאים אלבומים לא מוכרים (וייתכן שגם לא מוכרים) וחבל.. רק שבוע שעבר נתקלתי בלהקה יצירתית כזאת במייקס פלייס. והם היו באמת טובים. הם הוציאו אלבום סטודיו שני בסגנון BLUSE BASE GUITAR רק מה? הלוואי והייתי זוכר איך קראו להם..

למעלה