ארביטררי מדי
צריך יותר מידע לגבי הדרישות. ממה שתיארת אין מספיק מידע בשביל לזהות מהן הישויות המרכזיות, מהו המידע שצריך לדעת על הישויות וכדומה. לא ברור לדוגמה מה ההבדל בין מלחמה לקרב, מה הרלוונטיות של מדינה, איך אתה מתייחס למיקום וכו'. אם סתם היית זורק אותי למים והיית אומר לי - נסה בכל אופן, הייתי אולי עושה משהו כזה (אין לקחת זאת כפתרון בשום אופן מאחר ואין לי מושג מה זו המערכת הזו) : - הישות העיקרית - מלחמה. - מלחמה יכולה להכיל אוסף של קרבות (אני משער 1..N, ולא 0..N אחרת איפה המלחמה אם אין קרבות ?!) - קרב מכיל 2..N מדינות (פה הייתי שוקל אולי יש כמה צדדים ולכל צד יש מדינות, כמו לדוגמה במלחמת העולם השנייה). - אולי ייתכן שהמדינות הן ברמת המלחמה ואילו יש קשר של n..m בין המדינות לקרבות - לכל מדינה יש 1..N גנרלים (אני מניח שגם צריך לשמור שנים, מאחר ויש מלחמות שהתחלפו ביניהם גנרלים, ובאותה מידה גם קרב צריך להיות עם תאריך התחלה וסיום בשביל לזהות איזה גנרל ניהל אותו). - אם יש כמה גנרלים בו זמנית, אולי זה רלוונטי לדעת לכל קרב איזה גנרל ניהל אותו (ראה החזיות באירופה, אפריקה ואסיה במלחמת העולם השנייה) - מיקום - מצד אחד יכול להיות מלל, מצד שני נ"צ (מצד שלישי - גם וגם)