סתם שאלה

איילת75

New member
סתם שאלה

שמתי לב שלרוב הכותבים יש , במילים עדינות, עולם(כרטיס) מאוד לא מושקע. אני מקפידה להכנס לעולם של כל מי שכותב פה בניסיון להכיר את הנפשות הפועלות יותר טוב ולרוב דיי מתאכזבת. בעיקר שמתי לב לזה אצל הגברים, אם אתם מנסים לשווק את עצמכם, למה לא להשקיע קצת יותר? אותו כנ"ל לגבי אתרי היכריות, יש למישהו/י הסבר? איילת

גלית35

New member
../images/Emo6.gif איילת../images/Emo45.gif גם אני שמתי לב לזה../images/Emo20.gif

אני חושבת שיש לך את רוב התשובות בשרשור על כרטיס עם תמונה....או לא

איילת75

New member
תשובה

אני לא מדברת על תמונה, יש אנשים שלא מרגישים בנוח לפרסם תמונה בנט, אני יכולה להבין את זה (כל עוד הם מוכנים לשלוח אותה במייל או לפתוח מצלמה במסנג'ר). אלה על להשקיע קצת בכרטיס שלהם, לכתוב קצת על עצמם מעבר לגיל וסטטוס, יש כאלו שאפילו את זה לא כותבים
איילת

כרטיס הוא רק כרטיס

יש בו פרטים יבשים, קצת אייקונים, והו אה אחד גדול שיכול לתפוס את העין או לא. לטעמי הכתיבה בפורומים הרבה יותר משקפת את האדם. אכן, באתרים יש הרבה יותר חומר כתוב על בעל הכרטיס, אך עדיין לא ככל שמעבים מלל הוא הופך למעניין. הממצה, המעניין, המסקרן, ההומוריסטי הוא המוכר והנתפס כרצון להמשכיות.

שאלה מאוד מעניינת

תתקרבי קצת.... אני לא נושך בדרך כלל... טוב אני כן אבל כרגע חולה..... לעניות דעתי הסיבה היא שחיקה, שחיקה רגשית הרגשה של יותר מדי חוקים ומכניות וחיצוניות, אני יכול לשבת 10 דקות ולהעלות בדמיוני הקודח שורות מרתקות מסעירות שנונות מרגשות.... לשם מה ? למשוך את עינך ? אם תקראי את מה שאני כותב תכירי אותי טוב יותר מאשר אם תדעי למשל שאני מנגן בחליל.... נכון שכולם באים להכיר ונורא רוצים מערכת יחסים כנה ואמיתית, ואני מאמין שאם תגרדו טיפה את הסטוציונר המושבע ביותר תמצאו אדם שמחפש חום ואהבה, פשוט מפחד מאינטימיות אמיתית (ולא אדוני ולא גבירתי אני לא מתכוון אליכם אתם באמת נהנים מהחיים !!!) אבל אני יכול להעיד על עצמי שיש תקופות שאני קצת עייף יש תקופות שאני פועל אקטיבית ויש תקופות שאני משתבלל ופועל פאסיבית.... אם את או מישהי אחרת רוצה להכיר אותי או כל מישהו אחר תטרח בבקשה ותעשה את הצעד, בעיני זה ONE STRIKE צריך להצליח רק פעם אחת לא לסנן מאות מועמדים.... זה גם קשור לעניין התמונה, מי שטוב לו ושמח כף ימחא ותמונה יפרסם..... מי שלא רוצה לפרסם תמונה שלא יפרסם, אבל אם לא כתבת בכרטיס שלך שמותר להגיב בפורום רק אם ישנה תמונת ראש חזה מפורטת המראה עיניים ושיניים בריאות ... עלייך להרים את נטל ההוכחה שאין לך אחות... אם את מדברת רק עם אנשים עם תמונות מצויין בהצלחה אם את מדברת רק עם אנשים בלי תמונות מצויין בהצלחה אם את מדברת רק אל כרישים עם טענות גם בהצלחה ..... בכלל בהצלחה ואני אהיה מקורי ואאחל שנה טובה חתימה טובה אני

צודק ../images/Emo45.gif

השחיקה .. החוקים והמכניות. שנה מצויינת וגמר חתימה טובה גם לך

איילת75

New member
שנה טובה גם לך

ודווקה לך יש יופי של כרטיס מושקע. מה אני רוצה לומר בזה, כלום. מה יש , אי אפשר סתם לתת מחמאה?!

gilad269

New member
לא

באמת לזה אין לי הסבר.זה כולה כרטיס.אלה לא החיים האמיתיים

Taz39

New member
סתם תשובה...

אף אחד לא בא לשווק את עצמו...( אולי יש כאלו שכן )... להשקיע אני אשקיע במקומות הנכונים... טאז - כולה פורומים...

מסכימה עם taz../images/Emo13.gif

לא באתי לשווק את עצמי כאן, אם אכיר מישהו רלוונטי אדאג לספר על עצמי, חושבת שתמונה, גיל ואזור מגורים בתור התחלה זה מספיק, מי שרוצה לדעת יותר שואל ומקבל תשובה. שבת נפלאה

אני אגיד לך משהו..

כשאני פותח כרטיס של מישהי ואין שם פרטים, מינימום של פרטים- אני מהסס רבות רבות אם לפנות אליה בכלל. וכמוני יש עוד..

גם אני חושבת ככה

מבחינתי פרטים כלליים ביותר כמו גיל ואיזור הם הכרחיים אבל אני מרגישה די דבילית לפתוח במונולוגים על עצמי... אם מדובר באתר הכרויות זה סיפור אחר אבל בפורום, אני מעדיפה באופן אישי להתרשם ממה שאנשים כותבים כאן והרבה יותר מדבר אליי לקלוט בן אדם בגלל תגובה מצחיקה שלו או משהו בסגנון מאשר לקרוא מידע "יבש" בכרטיס שלו... חוץ מזה שאין הנחתום מעיד..

snow white 7

New member
פה זה לא כרטיס של אתר הכרויות ../images/Emo70.gif

אני מבינה שיש ציפיה, ובצדק, שבאתרי הכרויות ישימו כרטיסים מושקעים עם פרטים ותמונות. אבל פה זה רק פורום, מקום להחלפת דיעות, אפילו אם זה פורום הכרויות, ולכן טבעי בעיניי שתהיה פחות חשיפה...

למעלה