סתם שאלה... כולם כאן נגד הסרבנות? נגד המתנחלים? בעד הפינוי?? אה ואביב שלום לך...
ס סבתא של 403 New member 25/7/05 #1 סתם שאלה... כולם כאן נגד הסרבנות? נגד המתנחלים? בעד הפינוי?? אה ואביב שלום לך...
ס סבתא של 403 New member 25/7/05 #3 אביב... אני יודעת מה הדעות שלו. את למשל בעד המתנחלים? בעד הסרבנות?
K KatyRose New member 25/7/05 #4 אני נגד הסרבנות בכל תוקף ותוקף ואי אפשר להגיד עליי שאני בעד המתנחלים, אך כמובן , בכל תוקף, אני לא נגדם. אני מבינה את הכאב שלהם, את הצער, והלוואי והמצב היה אחרת..אבל אני בעד ההתנתקות, לא מהסיבות השמאלניות, אלא מהסיבות המציאותיות.
אני נגד הסרבנות בכל תוקף ותוקף ואי אפשר להגיד עליי שאני בעד המתנחלים, אך כמובן , בכל תוקף, אני לא נגדם. אני מבינה את הכאב שלהם, את הצער, והלוואי והמצב היה אחרת..אבל אני בעד ההתנתקות, לא מהסיבות השמאלניות, אלא מהסיבות המציאותיות.
E E טי New member 26/7/05 #5 לא ממש אני בעד המתנחלים נגד סרבנות ונגד הפינוי אגב, אביב נגד ההתנתקות...
S skywalker 8 New member 26/7/05 #6 יש ויש. אני נגד סרבנות. בעד ההתנחלויות וסיפוחם בחלק גדול מן המקומות. ואני בעד הפינוי.
T The Bugi New member 27/7/05 #8 אני למשל בעד סרבנות מימין בעד ארץ ישראל ועם ישראל (המתיישבים כמובן בתוכם) נגד פינוי