סתם שאלה.. יש פה מישהו שמתגייס ללהקה צבאית? סתם מעניין לדעת :)
N nettus New member 24/7/05 #5 מסכימה בהחלט היה מגיע לך לעבור, לא נוראה סיונוש, זה בסדר את לא לבד במערכה אותי לא העבירו את השלב הראשון, אבל זה היה בגלל שהגעתי לאודישנים חולה, בעעעע
מסכימה בהחלט היה מגיע לך לעבור, לא נוראה סיונוש, זה בסדר את לא לבד במערכה אותי לא העבירו את השלב הראשון, אבל זה היה בגלל שהגעתי לאודישנים חולה, בעעעע
A Adiya New member 24/7/05 #10 יש עוד תאריך גיוס ללהקות צבאיות זה לא היה התאריך היחיד אני הולכת ללהקה צבאית ומתגייסת ב31 בינואר אההה ואני זוכרת אותך מסטייג'
יש עוד תאריך גיוס ללהקות צבאיות זה לא היה התאריך היחיד אני הולכת ללהקה צבאית ומתגייסת ב31 בינואר אההה ואני זוכרת אותך מסטייג'
A A N I g M A New member 24/7/05 #11 או מיי גאד אני ממש שמחה בשבילך../images/Emo9.gif את זוכרת אותי אני מכירה אותך? ויו איזה כיף לך
A Adiya New member 24/7/05 #12 הממ אני לא זוכרת אותך וגם אולי לא היינו בכלל באותו יום של האודישנים הראשונים והאודישנים השניים אולי היינו בנגלה שונה אבל תראי לי תמונה אולי אני אזכור
הממ אני לא זוכרת אותך וגם אולי לא היינו בכלל באותו יום של האודישנים הראשונים והאודישנים השניים אולי היינו בנגלה שונה אבל תראי לי תמונה אולי אני אזכור
A A N I g M A New member 24/7/05 #13 אמרת שאת זוכרת מסטייג'../images/Emo3.gif עזבי תמונה, לא צריך. אבל בכל אופן, שיהיה לך המון בהצלחה וזה
A Adiya New member 24/7/05 #14 מסטייג' כן כי ראיתי את העמוד שלך ותודה ובהצלחה גם לך ואיך עידן רייכל אמר.. גם מדונה לא היתה בלהקה צבאית ;P
מסטייג' כן כי ראיתי את העמוד שלך ותודה ובהצלחה גם לך ואיך עידן רייכל אמר.. גם מדונה לא היתה בלהקה צבאית ;P
A Adiya New member 24/7/05 #15 אגב... שמעתי אותך בסטייג' ולדעתי את שרה ממש יפה באמת אני לא מבינה איך לא העבירו אותך אבל שטויות הכל לטובה
אגב... שמעתי אותך בסטייג' ולדעתי את שרה ממש יפה באמת אני לא מבינה איך לא העבירו אותך אבל שטויות הכל לטובה