אני לא חייבת אבל... אתה יודע למה אני אומרת?
M mybass New member 26/4/05 #41 שיר לנו שיר בידיוק שבאתי לכתוב נגמר השיר Victor Wooten - Me and My Bass Guitar ועברתי ל: funky crime של הרד הוט צ'ילי פפרס (למרות שיש לי הרגשה שאתם יודעים)
שיר לנו שיר בידיוק שבאתי לכתוב נגמר השיר Victor Wooten - Me and My Bass Guitar ועברתי ל: funky crime של הרד הוט צ'ילי פפרס (למרות שיש לי הרגשה שאתם יודעים)
I idanem New member 27/4/05 #47 metallica-to live is to die זה שיר של 10 דקות עם רק 8 משפטים..זה מצחיק... וזה כרגע העביר ל: metallica-eye of the beholder
metallica-to live is to die זה שיר של 10 דקות עם רק 8 משפטים..זה מצחיק... וזה כרגע העביר ל: metallica-eye of the beholder
T the papercut New member 27/4/05 #49 אז? השיר שאני שומע עכשיו הוא 5 דקות עם משפט אחד "sex and violence" *התכוונתי לשיר sex and violence של exploied
אז? השיר שאני שומע עכשיו הוא 5 דקות עם משפט אחד "sex and violence" *התכוונתי לשיר sex and violence של exploied
I itoosh2 New member 28/4/05 #51 אני שומע את זה כל הזמן... כי אני רואה פלורנטין (מוקדש להדס היא גרמה לי להתחיל) ואז יש לי חשק לשמוע את זה ואת כל הדיסק ישר אחרי!
אני שומע את זה כל הזמן... כי אני רואה פלורנטין (מוקדש להדס היא גרמה לי להתחיל) ואז יש לי חשק לשמוע את זה ואת כל הדיסק ישר אחרי!