סתם שאלה....

סתם שאלה....

הראלי החליט לעזוב את בית צבי ולהשקיע את עצמו בשירה, זה כבר ידוע- אבל מה דעתכן? צעד חכם או מוטעה?

בלנקה המקורית

Well-known member
על פניו כרגע, נראה כצעד חכם..

הראל הוא קודם כל זמר ורק אחר כך שחקן. להשלים לימודי משחק, הוא תמיד יוכל ותמיד יהיה לו זמן בשביל זה. כרגע, נכון לו להשקיע בזמרה ובהקלטת שירים לדיסק. הידע שהוא צבר במשחק עד עכשיו, מהווה בינתיים ערך מוסף.

נכון גם לפי דעתי עכשיו זה הזמן בשבי

בשבילו ואם הוא ילך כמו עדי לבית צבי להמשיך ללמוד אז הוא יאבד את הרגע.. וחבל כי עכשיו הוא יצליח ואם הוא יעלם לנו לתקופת לימודים יכולים לשכוח אותו כי הוא חדש יחסית!!(אני לא מדברת עלינו המעריצים אלא האנשים שסתם חושבים שהוא זמר טוב ויבוא להם לקנות תדיסק שלו) למשל עדי אני חושבת שעשתה צעד חכם כי היא לא זמרת מדהימה לפי דעתי אולי יש לה יותר קישורי משחק..

פסדר לפי דעתך... אני לא חושבת שהיא

תצליח מאוד בתור זמרת.. אני חושבת שבתור שחקנית היא תצליח יותר ועובדה שזה גם מה שהיא חושבת.. ולכן היא הלכה להמשיך ללמודי המשחק שלה..

היא מאוד מוכשרת...

אחותי הקטנה כמעט הרגה אותי כשאמרתי שהיא זמרת יותר טובה מרוני (בעעע רוני...
)

עובר עליה...

"שיגעון סופריאק" כל החדר שלה תמונות של רוני, את שומעת אותה שרה שירים של רוני, ואסרתי עליה בכל תוקף לצפות בקליפ החדש של רוני (הוא מיועד לבני 18+)... אח"כ אני אספר לכן סיפור על "אני הוא זורו"... חחח

אוקיי...

בשיעור מתמטיקה למדנו נושא חדש שהבנתי אותו טוב מאוד. ואז המורה נתנה לנו לתרגל תרגילים בנושא במחברת. החדר שאנחנו לומדים בו מתמטיקה הוא ליד הרחבה בבצפר. אז בערך 40 ילדים מכיתות ח' היו צריכים להתאמן על ריקוד ל"בוקר ח'" אז הם התאמנו ברחבה. ואיזה שיר הם רוקדים?! את "אני הוא זורו"!!! והם שמו אותו איזה מאה פעמים (בלי להגזים...) ואני השתגעתי שם... ופתאום שכחתי את הנושא והתחלתי לחרבש תרגילים במחברת... חחח, וזה לא כדי לרדת על מויאל זה כדי להדגיש כמה השיר הזה משגע אותי ולא יפה לי... לא יודעת, את השיר הזה לא אהבתי במיוחד... ולא רק זה! אחותי הקטנה (זאתי המשוגעת על רוני...) מתחפשת להראל מויאל... אז היא תבוא בתלבושת של זורו ותשיר את השיר "אני הוא זורו" וכל היום היא מתאמנת על זה... וזה כבר שיגע י את השכל... והיא לא כ"ך יודעת לשיר אז... את מבינה כבר. זהו, זה הסיפור. רק אל תכעסו עליי, על זה שאמרתי שהשיר של מויאל לא יפה... (פעם כמעט הרגו אותי על זה...)!

charmingirl

New member
לידע כללי:

עדי סיימה ללמוד משחק בבית צבי וכרגע היא משתתפת במחזמר בקאמרי. היא גם משחקת וגם זמרת מעולה. עם קול מדהים.

לא מצליחה להבין.. ../images/Emo60.gif

אני לא מצליחה להבין את האנשים שאומרים שעדי לא זמרת מהממממתתתת!! איך אפשר?! שימו לב לביצועים שלה! היא מעלפת!! יש לה איכויות קוליות נדירות! היא מגיעה לטונים מעלפים! אני ממש אוהבת אותה ומבחינתי היא אחד האנשים המוכשרים שיצא לי לשמוע. ועדי לא ממש בחרה במשחק לדעתי. היא מסיימת את הלימודים בבית צבי, זה נכון.. אבל היא אמורה גם להתחיל לעבוד על אלבום..

לי אני לא רוצה שתביני אותי לא נכון.

ברור שהיא זמרת מעולה אחרת היא בחיים לא הייתה מגיעה לאן שהיא הגיעה.. אני פשוט חושבת שהיא הרבה יותר תצליח והמקום שלה כרגע הוא בתאטרון.. אני חס וחלילה לא חושבת שהיא גרועה אפילו לפי דעתי היא הייתה צריכה להיות מקום שני לפני מויאל ואחרי סקעת.. אבל אני לא קובעת..

צעד מאוד חכם...

כי כרגע יותר חשוב לשיר. עכשיו בתקופה הזאת הקריירה שלו בתור זמר יכולה להצליח מאוד (ויש עובדות שיוכיחו את זה). את קריירת המשחק שלו הוא יוכל להמשיך בזמן אחר. קחו לדוגמא את נינט - זמרת מדהימה שבגלל שהיא השקיעה במשחק יותר מבשירה, היא מצליחה פחות ממה שהיא הייתה יכולה להצליח אם היא הייתה מפתחת את השירה שלה כמו שי גבסו. זה מה שאני חושבת.

למעלה