סתם שאלה...

noaaz

New member
סתם שאלה...

מה רע היה לקרוא לפורום 'גמגום' ? מדוע יש צורך ב-י', שנראית כל-כך לא טוב בשם ? ניר

SurferBroker

New member
איך הגעת לזה,

אתה חושב יותר מדי, אבל אני חייב להודות שיש בזה משהו. עכשיו כשהכנסת את הענין הזה לראש, גמגום בלי י' באמת נראת פחות מאיימת. מעניין למה. נראה לי שי' מטעימה את ההברה הראשונה, ונותנת לו דגש, ולמעשה מדגישה בתפישה שלנו את הבעיה. לעומת, גמגום בלי י' שקוראים אותה בטבעיות יחסית, שמתקבלת בטבעיות.

R O N Y1

New member
זה לא משנה

המילה גימגום עם י" ובלי י" נראית מאיימת ומפחידה לי יש צמרמורת רק בלומר אותה אך שלא המילה גימגום נישמעת ונראת נורא כמו קללה רוני

shuky63

New member
גם אני חשבתי על זה

כשהייתי בראיון בקשה לפתיחת פורום בתפוז מנהלת הפורומים רשמה גימגום ואז זה לא נראה לי משונה. אחרי הרבה זמן התחלתי לחשוב על זה מכיוון אחר.חשבתי שאם נהוג לכתוב גמגום מי שיחפש במנועי חיפוש לא יגיע לפורום.בדקתי ומצאתי שבאינטרנט זה רשום לפעמים גימגום ולפעמים גמגום אז עזבתי את זה. אני מבטיח שאם לפחות 5 אנשים יכתבו פה שזה מפריע להם(עוד 4 חוץ ממך)אדאג שישנו את זה.

painlies

New member
למרות שזה לא עקרוני

אני בעד. גמגום זו הדרך שאני רגיל לכתוב את זה... אבל מה אני אגיד לכם - שאלו יהיו הצרות שלנו

stkachov

New member
גם לי זה נראה קטנוני

אבל בכל זאת גמגום נראה יותר טוב.

SurferBroker

New member
עדיף להשאיר גימגום בשביל

כאלו שיחפשו פורום בנושא, למרות שאני מעדיף בלי י'.

lironbi

New member
גם לי זה מפריע...

כשחיפשתי את הפורום רשמתי "גימגום" ולא הופיע כלום ולא הבנתי... אז ראיתי שזה רשום "גמגום" בלי י' ואת האמת לא הבנתי למה ומה הקשר... איפה ה-י' לעזאזאל... אז אני החמישית.

למעלה