סתם שאלה... מי בכלל שכתב בעונה הראשונה בתור "טופ מודל"? אני ראיתי חלק מהפרקים ודווקא את האחרון לא..
M mami היחידה New member 18/11/04 #1 סתם שאלה... מי בכלל שכתב בעונה הראשונה בתור "טופ מודל"? אני ראיתי חלק מהפרקים ודווקא את האחרון לא..
« «SHUIS FAN 4 EVER»• New member 18/11/04 #3 מי שזכתה זו... אדריאן,לדעתי שאנון הייתה הרבה יותר יפה והיא הייתה צריכה לנצח!
י ילדה סתומה New member 19/11/04 #5 איליס הייתה מהממת היא היייתה צריכה לזכות אבל בגלל שהיא סנובית נתנו לאדריאן... ושאנון הייתה פאקצה לא אהבתי אותה
איליס הייתה מהממת היא היייתה צריכה לזכות אבל בגלל שהיא סנובית נתנו לאדריאן... ושאנון הייתה פאקצה לא אהבתי אותה
R rona107 New member 19/11/04 #6 הסיבה "שנתנו" לאדיראן.. בגלל שאדריאן הייתה שם הכי יפה! והיא זכתה ביושר בלי הרבה דרמות.... אדריאן הייתה הבחירה שלי מהתחלה ושמחתי שהיא ניצחה..
הסיבה "שנתנו" לאדיראן.. בגלל שאדריאן הייתה שם הכי יפה! והיא זכתה ביושר בלי הרבה דרמות.... אדריאן הייתה הבחירה שלי מהתחלה ושמחתי שהיא ניצחה..
L looloop2 New member 20/11/04 #7 אני גם הכי אהבתי אותה בגלל שהיא הייתה הכי אמיתית לא ניסתה לשחק אותה ליד המצלמות- הסתובבה חצי מהזמן עם משקפי ראייה ובגדים רחבים בלי לדפוק חשבון(שלא כמו שאר הבנות שהיו רוב הזמן מטופחות עם פול איפור).
אני גם הכי אהבתי אותה בגלל שהיא הייתה הכי אמיתית לא ניסתה לשחק אותה ליד המצלמות- הסתובבה חצי מהזמן עם משקפי ראייה ובגדים רחבים בלי לדפוק חשבון(שלא כמו שאר הבנות שהיו רוב הזמן מטופחות עם פול איפור).
מ מכורה לפיתוי שלך New member 22/11/04 #8 לפי דעתי אחד החסרונות שהשופטים ראו באיליס היתה העובדה שהיא עושה את זה סתם ולא כי היא באמת רוצה להיות דוגמנית בשונה באדריאן ושאנון
לפי דעתי אחד החסרונות שהשופטים ראו באיליס היתה העובדה שהיא עושה את זה סתם ולא כי היא באמת רוצה להיות דוגמנית בשונה באדריאן ושאנון