../images/Emo163.gifיאווו איזה דימיון ישלכם אמאאא
הוא עובד שעות נוספות. סתם שאללה..אתם לא חושבים שעם ילדים היו עוזבים/מפסיקים לכתוב כאן הם היו נפרדים מהחברים שלהם,עם כל הכבוד,ויש כבוד לכל אחד שכותב כאן יש לפחות חבר/ה אחד כאן,או סתם מישו שהוא מכיר,שמן הסתם מגיע לו לדעת שהוא עוזב?!?!? הוא לא יכתוב כלום? אפילו לא ביי אחד?! מה אתם סתומים?! (שאלה רטורית.) תאמינו לי שמי שבאמת נקשרתם אליו,וסביר להניח שזה הדדי,לפחות יגיד לכם ''ביי'' או אני עוזב. סורי זה לא אישי,אבל זה כבר מציק שפתחו על זה 465756767 שירשורים.זה פסיכולוגי. אז תאמינו לי שמי שהיה כאן,והוא עוזב בגלל שנגמרה הסדרה אז הוא סתם חבר..(אפילו חבר אי אפשר לקרוא לו)מנייאק. וכל המודאגים בואו נסכם משו-עד להודעה חדשה,שמישו יבוא ויגיד זה וזה עוזבים,
אל תפתחו הודעות על הנושא הזה של ה''עזיבה''
בסדר?.. ובואו נסכם עוד משו- מי ששמע ש-.....עוזב,שישרשר כאן ש-..עוזב,אבל רק אחרי שהוא וידא את זה. בואו נסגור את הנושא הזה.ואגב נכון שנגמרה הסדרה אבל זה לא אומר שהיא נגמרה לגמרי,אנחנו עדיין אוהבים את השחקנים,תמיד יהיו שאלות כאן לגבי הסדרה והפרקים שהיו והשירים והפרק שמורידים מהאינטרנט בקיצור יש עוד הרבה על מה לדבר ועוד הרבבבה ילדים להכיר. אז בואו נסגור את הנושא הזה בנתיים.תודה וסורי על הניאומים..