סתם שאלה...

תוכון1

New member
סתם שאלה...

איזו שכונה בת"א הייתם מדרגים כיוקרתית ביותר?, מבחינת מיקום, בתים, אנשים.. שיכון צמרת אפקה רמת אביב ג' נוה אביבים צהלה נאות אפקה תל ברוך אזורי חן אחר שיכון ל' אני אומר את תשובותי אחרי שתענו.

Sephiroth

Member
לדעתי...

זה נורא תלוי מה אתה מחפש, כי אין באמת תשובה אולטימטיבית. אם נניח מדובר במשפחה שרוצה את השקט שלה, ובית גדול ללא בינייני דירות שמפריעים, אז ללא ספק צהלה. לעומת זאת יש אנשים שיחפשו את מרכז ת"א ויעדיפו לגור למשל בבבלי או מגדלי צמרת. אני אישית הייתי מעדיף לגור בבבלי או בשכונות שסובבות את האוניברסיטה.

מתלהב

New member
מרכז העיר עולה על רוב המקומות האלה

ברוב הפרמטרים שחשובים לי..

מתלהב

New member
ואני בכלל חושב שזה היום ברמה של

פרוייקטים ולא ברמה של שכונות. נניח, 'רובע לב העיר', מגדלי צמרת וכו'. תלוי, כמובן, באיזה פרמטרים עורכים את ההשוואה - ויש הרבה אפשרויות - נניח, בתים פרטיים (שאפשר למצוא גם במרכז העיר, למשל ברח' דפנה הסמוך לאיכילוב) או מגדלי מגורים יוקרתיים או סתם בתים משותפים קטנים יחסית עם איכויות משתנות.. אבל ברור שלכל שכונה יש את השירותים שלה, שללא ספק תורמים לרמתה.

danezeq

Member
לאיזו שכונה שייכות הווילות שמאחורי

איכילוב? ואגב - מה עושה שכונת נאות אפקה ברשימה הנ"ל? היא ממש לא אחת מהן!

תוכון1

New member
נו טוב, זה סתם סקר

ונתתי גם את האפשרות אחר, מצדי תשימו גם את שכונת התקוה-שימו לב שהתכוונתי לזה שאתם בוחרים ואתם יכולים לבחור מה שאתם רוצים. חוץ מזה נאות אפקה זו שכונה שיש בה מקומות ממש לא רעים..(לא שאני משם.) נ.ב-אני לא מבין למה אתם קוראים למגדלי "צמרת" מגדלי צמרת, שהייתי שם כתוב בכלל שאלו מגדלי אלרוב, אולי אתם מתכוונים לאיזור שבו המגדלים נמצאים?

תוכון1

New member
טוב הנה הדירוג שלי....

לדעתי הכי טובה זו אפקה, גם מבחינת שקט שיש בד"כ, וגם ממש סמוך לאוניברסיטה וגם קרוב לקניון אביב. אח"כ אלו הן שיכון צמרת(או שיך שלא קוראים לזה) וצהלה, אם נטייה לשיכון צמרת בגלל שזה מרכז העיר, אבל בצהלה לעומת זאת יש שקט ואין הרבה רעש. אח"כ תל ברוך גם בגלל שיש שם עכשו תנופת בנייה ממשית וגם ממש נקי ויפה שם. אח"כ רמת אביב ג' שגם זה מיקום לא רע, למרות שזה די רחוק ממרכז העיר ויש ברמת אביב ג' בתים ובנינים יפים. ואח"כ איזורי חן שאין שם משהו מיוחד בכלל, וזה תקוע ממש בקצה של העיר, כאילו כפר אחר שלא שייך לת"א בכלל.. תדרגו גם אתם... נ.ב נוסף-אני מרמת אביב ג'..

צודק, צודק, תוכון, טעות טכנית שלי !

כמו, שנאמר, "טעות לעולם חוזרת". שלא לדבר, על-כך, שאינני מתגוררת שם. רק עבדתי שם כשנה. אגב, היכן אתה מתגורר ברמת-אביב ג' משום, שיש לי שם מישהו שאני מכירה.

danezeq

Member
כמה פארקים ושטחים ירוקים

יש ברמת אביבים האלה, תכנון טוב של השכונות.

זה נכון, וזה מה שאני אוהבת, וזה מה

שעושה את רמת-אביב לייחודית, במיוחד כשמדובר, במרכז. אין הרבה שכונות / ערים עם שטחים ירוקים במרכז היום, עוד ועוד הורסים שטחים ירוקים, לטובת בתי מגורים. עוד ועוד עומדים להרוס שטחים ירוקים, לטובת, בתי מגורים. רק לא מזמן התפרסם על הנושא הזה באמצעי התקשורת השונים. אני נורא מקווה, שישאירו את מערות אפקה ולא יהרסו זאת. המערות, הצמחייה, מדהימות ביופיין. אם אני כבר מגיבה כאן, זהו אחד הפורומים בנושא ערים, המעניינים ברשת. אני נהנית לגלוש לכאן לעיתים-קרובות, למרות, שלא תמיד אני מביעה את דעתי מאחר ואינני תושבת ת"א, אם כי, לא רחוקה משם.

למעלה