סתם שאלה...

אבי87

New member
סתם שאלה...

בד"כ בקטע הנוגע ליחסים תמיד הבנים רודפים אחרי הבנות.ולכן יש בנות העשות מזה כסף כגון זנות.גם בסאדו יש כזה דבר של מלכות בתשלום...בקיצור תמיד אפשר להשיג את רצונך המיני ע"י כסף.אבל שמתי לב שיש פנטזיה אחת שאין לה שוק.והיא שפחות.לא שמעתי שיש בנות שמשלמים להם תמורת שישרתו אותך(אולי יש אבל אני לא שמעתי).מה הסיבה לכך??אני דוקא חשבתי שלא שייך שמאסטר יהנה משירות של שיפחה כאשר הוא משלם לה ע"כ.זה שולל את תורת הסאדו.דרך אגב יש משהו של הרגשה נחותה כזו שאתה מוציא את הארנק ומשלם למלכה כסף.מה את חושבים?למה באמת אין?מה חטאו המאסטרים שבהישג יד אינן יכולים להשקות את תאוהתם?

Pixy led

New member
אין לי תשובה לשאלתך,

אך יש לי אי-הסכמה בוער... לגבי המשפט שכתבת: "בד"כ בקטע הנוגע ליחסים תמיד הבנים רודפים אחרי הבנות, ולכן יש בנות העושות מזה כסף כגון זנות." אני בספק. בנות המדרדרות לזנות אינן עושות זאת כדי לנצל את העובדה שבנים רודפים אחריהן! במקרים רבים הן נמכרות לזנות, עוברות התעללות, חיות חיים קשים והיו מעדיפות שלא לעסוק בזנות. מצבה של נערה או אשה ההופכת לזונה הוא רעוע וקשה, לא כזה של השגת רווח ממציאות רווחת.

אבי87

New member
סליחה...

אולי לא הבהרתי את עצמי בצורה הברורה.כונתי היא שאם אני החליט מחר ליהות זונה מין זכר הלוקח היחיד שיגיע זה יהיה יד ימין שלי(דוקא אני שמאלי).אבל אם היתי בחורה היתי גומר את היום אם אלף ש"ח ויותר...לא התכונתי להגיד מנין נובע זנות.

למעלה