סתם שאלה...

סתם שאלה...

מישהו/י מפה חשב להתחפש בפורים לאחת הדמויות מדייס

מה הבעיה../images/Emo35.gif

תשימי שמלה מנופחת...תאספי את השיער כמו נסיכה...תשימי כתר...ואיפה מוצלח ביותר ואת הנסיכה ג'ינה

השאלה עם יזהו....../images/Emo13.gif

ומאיפה אפשר להשיג כזאת שימלה בהתראה קצרה כל כך

קודם...

העיקר שאת מזהה...ובקשר לשמלה...אמממ...תעשי סיבוב ואולי תמצאי באיזה איזור את גרה

rockchick5

New member
אגב פורים...../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo70.gif

למה אתם מתחפשים??

i love gina

New member
כן, להתחפש לג'ינה זה רעיון טוב...

רק שאני בן, אז זה יראה ממש מוזר... אבל את תתחפשי לזה!!! זה יכול להיראות טוב... חוץ מזה, אפשר גם להתחפש לסטפנו, אבל זה נראה לי תחפושת 'חמה' מאד (עם כל השומנים... ) ו... זהו... שאר הדמויות הם יותר מדי יומיומיות מכדי שיהיה אפשר להתחפש אליהם... אולי קייט זו עוד תחפושת טובה..... טוב, רעיונות לתחפושת בשבילי, יש למישהו??

בלאכסססס...רולפינה....../images/Emo67.gif

אני ינסה להשיג שימלה לג'ינה... אם אני יצליח להשיג ואני יתחפש בסוף, אני ישים פה תמונות...

i love gina

New member
אוי, אוי!!! רעיון!!! ספוילר

אפשר להתחפש למרלנה הרוצחת!!! למרות שאף אחדבטח לא יבין על מה מדובר, אבל אפשר להתחפש עם פיאה, ואיפור כזה נחמד, ולעשות כל היום פרצופים נחמדים סטייל
ולבוא עם בגדים שחורים, ואז פתאום out of nowhere להוציא סכין ענקית מהכיס ולדקור את החבר הקרוב ביותר!!! חחחחח... זה יכול להיות ממש מששעשע.... וננסי- תשיגי ותשימי תמונות!!! אני מת לראות איך זה יצא....

i love gina

New member
כן, אבל זה יותר תחפושת למין הנשי...

או שבן יכול להתחפש לזה, ואז לדפוק איזה משהו מצחיק, נגיד לבוא עם הגלימה הזאת , ואז להוריד אותה, ופתאום יגלו שמלה אדומה מזעזעת , עם רגליים שעירות חשופות, ושרשרת "חי" או משהו...

פחחחחחח

ממש לא...לדעתי יכולים לעשות הופעה מרשימה עם תחפושת של קלואי...או שאפשר להתחפש לסוזן/כריסטן...

למעלה