סתם שאלה....

סתם שאלה....

מה הדבר שאת מתחרטים עליו בחיים? אם היו נותנים לכם לחזור אחורה ולתקן משהו או לשנות משהו מה היתם משנים?ולמה?

MidNight Flame

New member
אני ראשון אני ראשון! ../images/Emo13.gif

אני מתחרט על הרגע שהייתי כל כך חלש ונתתי לאקסית לשבור לי את הלב
חלק זוכרים את הסיפור (ג'ו זוכר אני בטוח) אבל אני מניח שהרוב לא...

r o n i1

New member
אמממ

הפעם הראשונה שאני ואחותי רבנו על שטות <זו לא באמת שטות אני פשוט לא אפרט כי יש כאן אנשים שמכירים אותי שלא אמורים לדעת> ומאז אנחנו קבוע רבות עלזה.. והיא רק מתדרדרת

stan1

New member
זה קל

כשהתנשקתי עם ידידה שלי זה לא יצא הייתי משנה שהייתי יודע להתנשק

mahboba

New member
המון דברים

הלוואי הייתי יכול להחזיר את הגלגל אחורה כי אם כך הייתי היום הבנאדם הכי שמח בעולם אבל לצערי זה בלתי אפשרי

NoWords

New member
מתחרטת

על שאמרתי לו שאני אוהבת אותו. זו הייתה טעות ענקיתתתתת

ליאן

New member
אני מתחרטת על זה

שבמבט לאחור התנהגתי חרא לאקס שלי בתקופה שיצאנו, שחקתי אותה ת'קשה להשגה( עד כמה שזה היה מטומטם, הרי היינו יחד... לא הייתי צריכה לשחק יותר אם בכלל)והתנהגתי כמו ילדה קטנה. זה נמאס עליו. אם הייתי יכולה, הייתי מחזירה את הגלגל אחורה. אבל, מצד שני... לא אין צד שני
אוחחחחחח............עד כמה שאני מצטערתתתתתתתתתתת

וואי...

המון דברים.. על ה-23-1-2002 (הבין יבין...) על החבר שלי לשעבר לא הייתי בכלל צריכה לפגוש אותו חבל שפגשתי.. ועוד כל מיני..

CluBeRiT

New member
אפשר???? תודה.

טוב, אז הדבר שאני הכי מתחרטת עליו בחיים שלי... בחור שיצאתי איתו... הרבה זמן... ובסופו של דבר הבנתי שזה היה זמן מבוזבז ושאותו אדם... סיפור ארוך. מייקי יודעת למה אני מתכוונת, יותר נכון למי.

epsy

New member
על זה שנפרדתי מחברה שלי

כל כך מטומטם בלי שום סיבה הגיונית אחרי שעברנו כל כך הרבה שמונה חודשים פשוט זרקתי את זה לפח בגלל שטות. אבל חייבים להמשיך את החיים ולא להיתקע אז חפיף עושים טעויות בחיים

Breaking Wave

New member
אוייי כל כך הרבה דברים

כל מיני טעויות קטנות וגדולות שבאותו הרגע נראים הדבר הכי נכון והכי ברור מאליו לעשות ובדיעבד מתברר שזאת הייתה טעות אחת גדולה שאפילו לתקן אותה אי אפשר..וגם אם אפשר האגו לא נותן

Heavy Thought

New member
מממ

אני הכי מתחרטת על זה שלא תקשרתי כמו שצריך עם כאלה שרציתי. אין לי כוח לפרט, אבל זה גרם לי להפסיד הרבה. וגם שאף פעם לא הייתה לי משמעת עצמית כשהייתי ממש צריכה אותה.

lara88

New member
אני..

יישמע לכם מוזר, אבל אני לא מתחרטת על שום דבר שעשיתי.. והדברים שקרו, גם אם הייתי מחזירה את הגלגל לאחור לא הייתי יכולה למנוע מהם לקרות. אני לא מתחרטת.. כי הרי למה לחיות בעבר, מילא אי אפשר לשנות אותו, אבל אפשר לשנות את העתיד

mahboba

New member
דבר אחד: השתעשתי עם הבת דודה שלי

הייתי כיתה ה' היא הייתה שלוש שנים גדולה ממני ככה שזה לא נחשב וזה לא היה משהו ממש כבד אבל הלוואי והייתי יכול להחזיר אחורה את הגלגל

Mike A

New member
על כלום.

גם הטעויות שעשיתי, הן לטובה ורק לומדים מהם.

למעלה