סתם שאלה ...

S-G-T

New member
סתם שאלה ...

מי משתמש במה ? (לא - אנ ילא מתכוון איזה טמפון אתם דוחפים) - אני מתכוון מערכות הפעלה ... לי אלה הרעיון לשים open bsd אחרי שהורדתי את slackware ולא מצא חן בעיני החדש ... אז עכשיו אני מוריד את ה iso של openbsd למישהו היה כבר ? איך הוא ?

philips

New member
המ..

מערכת הפעלה מצויינת אם יש לך כוח לבזבז זמן רב על פעולות והכרות ותחזוקה של המערכת

mmm

New member
מערכת ההפעלה המקובלת ביותר כיום....

היא ווינדוס, ואנוכי בדר"כ כלל משתמש בה, למרות שלינוקס red hat´ עוד מעט אתקין לינוקס bsd, לדעתך איזה גירסה הכי כדאית מבחינת בטיחות ולמה?. איזו הכי קלה לשימוש ולמה? לפי נסיונך.

@poet

New member
mmm dear friend

אל תגלה לאסיד כי הוא ירצח אותי אבל אני מאוד ממליץ על רד הט ולמרות שאסיד הטיפשון מריץ free bsd וחושב שלגלוש בצורה טקסטואלית זה הדבר הכי טוב שקרה לו במאה האחרונה... אני עדיין מאמין שרד הט היא הכי קלה. זה שהעיברית בה דפוקה , וזה שהבוקס ממש פרוץ בתהדמה בהתחלה אני ממש התלהבתי כמובן שהעפתי את זה אחרי שאסיד דפק לי תמחשב (לזכור להבא לו לתת לאסיד רוט) היום אנחנו במסעות שיכנועים מה יותר קל להתקין active dirctory על advance server 5 או על suse

S-G-T

New member
סתם משהו ..

בקשר ל suse לא יודע מה - אבל פשוט בא לי להקיא כשאני שומע - או יותר גרוע רועה אותה או עוד יותר גרוע - רואה גירסה ישנה של suse אל ההארד שלי !!! (בדיחה [בערך] פרטית) - למה ? - גם אותכם ?

S-G-T

New member
ממממממ - אני אישית ...

לי היו מלא גירסאות ואני הכי אהבתי מבין כול הלינוקסים את turbo linux ואהבתי את slackware ...הכי בטיחותי ? מבין הלינוקסים שמעתי מלא פעמים ש slackware .... אגב גם לי יש ווינדוס ....וגם 2000 advanced server ....:) לא מונע ממני לשים עוד מערכות :) מה bsd אני אישית שמעתי ש openbsd הכי בטיחותי ...כביכול באתר שלהם הם גם אומרים שלא נימצאו אקספלויטים לגישה מרחוק (תקראו לזה איך שבא לכם - טוב ?) כבר 4 או 3 שנים! - freebsd הסתכלתי פעם במבט אבל לא ממש ...

עוזי 2

New member
ל- OpenBSD

אכן יצא שם מצויין מבחינת בטיחות. רק כהערה שתי ה-BSD שהוזכרו כאן, הן Unix ולא לינוקס.

S-G-T

New member
....

כן - אני התייחסתי יאנתו לשני דברים שונים ....מתוך ה לינוקסים ....מתוך ה bsd .... אבל להגיד ש bsd זה יוניקס ? לא יודע ... אל תתחיל לי לקשר ל barkely distribution blah blah blah .....

עוזי 2

New member
BSD זה אחד משני הענפים הראשיים

BSD זה אחד משני הענפים העיקריים של יוניקס (הענף העיקרי השני הוא SysV).

philips

New member
אני ממש מסוקרן....

מדבריכם הבנתי..ותקנו אותי אם אני טועה שלחצי מכם בערך בבית מותקן WINDOWS 2000 SERVER או ADVANCED SERVER...השם ישמור DATA CENTER... אתם מתלוננים על כמה WINDOWS איטי ומסורבל ואתם עובדים עם מערכת כזו בבית??????????????????????????????? זה לא נודע/לא מתאים/לא יעיל/מסרבל...ואני מניח שאתם יודעים את זה.. ה KERNEL הוא אותו KERNEL כמו ה 2000..... רק תופס פי כמה יותר מקום ב HDD ופי כמה יותר מקום בזיכרון..... למה ומדוע... כל זאת מבלי כמובן לזלזל או לפגוע ב LINUX שעליונותה הטכנולוגית ברורה.

למעלה