סתם שאלה

Solid

New member
סתם שאלה

נכון בתהליך הווילד , עוברים שיתוק שינה באיזשהו שלב ? אז הקטע הזה עוברים בעצם בכל לילה כדי שהגוף שלנו לא יבצד את הדברים שאנחנו עושים בחלום נכון ? וכאשר אנחנו בשתיק שינה קשה להזיז איברים לכמה זמן עד שמשחררים אותם , אז איך זה שנגיד אני מעיר מישהו באמצע הלילה ממש בפתאומיות הוא ישר קם בפחות משתי שניות בלי לשחרר את האיברים מהשיתוק שינה ? נ.ב אם אתם שואלים את עצמכם מה אני עושה פה בשעה כזאת . קמתי אחרי 5 שעות שינה בשביל ה ווילד :)

wee man

New member
תשמע:

את השיתוק אכן עוברי כל לילה... בקשר לשאלה של איך לא נשארים משותקים כשאתה מתעורר בפתאומית: הגוף הוא מערכת אחת גדולה, חכמה מאוד, כשאתה מתעורר היא ישר מזהה את זה שהתעוררת ולכן אתה יוצא משיתוק. יש מקרים, שאתה קם ואתה נשאר משותק לכמה שניות/דקות, הרבה אנשים כבר סיפרו שזה קרה להם וזה בגלל ש.... האמת, אין לי מושג.... כנראה פשוט גם לגוף יש תקלות.... אגב, איך הלך הווילד? אוהב, ינון

Solid

New member
אוקיי תודה ....

הווילד ככה היה לי מאוד קשה להתרכז לא יודע למה , אני מאוד רוצה להצליח בשיטה הזאת אבל פשוט לא הולך לי , תמיד אני מגיע למצב שבטוח הידיים שלי משותקות אבל אני עדיין יכול להזיז אותם זאת אומרת אני מנסה אחרי כמה זמן ואני מצליח למרות שלא הרגשתי אותם לפני שניסיתי, לא יודע מה הבעיה ...

wee man

New member
יש לי אותה בעיה

שמתם לב שבזמן האחרון כל כמה הודעות מישהו כותב ב-ד-י-ו-ק את הדברים שקורים לי בניסיון של כל מיני שיטות, חשבתי שרק לי יש בעיות כאלה.... טוב, סתיתי קצת מהנושא... גם אני הגעתי די הרבה פעמים למצב שהידיים משותקות, אני לא מרגיש את מה שמתחת למרות שאני נוגע במשהו וכשאני מנסה להזיז את היד אז אני יכול... מה הפתרון לזה, אני ממש לא יודע, לצערי... אוהב, ינון

למעלה