סתם שאלה

לא אני ואת???

אבל בטח בגלל שאמרת את זה עכשיו בלילה אני יחלום על דייב...אא קורט פשוט שניהם כול כך מוכשרים שקל להתבלבל...

BiRd Of PrEy

New member
חחח דייב לא מת../images/Emo3.gif

ואני לא חלמתי על מישו ספציפית... אלא היו דיבורים עליו בחלום.. והוא היה עדיין חי.. אוף

לא הבנתי???

זה מעצבן אותך שהוא לא מת?? וגם עדיין לא הבנתי מי זה הוא??? דייב??? tell me more...

BiRd Of PrEy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ממש לא הבנת

ממש לא מעצבן אותי שדייב לא מת!! וואי חס וחלילה שימות!(חס וחלילה?
) ואני חלמתי על ליין סטייל...

אאאוווווויייי אני מתה עליו...

אולי הוא רצה שתלכי בעיקבותיו ויש לי ספר חלומות ובדקתי מזה אומר- (טוב אני יתרגם לעברית ) טוב זה מדבר על אנשים מתים שיש להם עניין לא סגור עם החוזה או עם משהו שקשור לחוזה (לחולם) ושהחלם יכול לפתור... וכתוב כאן שרוב המיקרים היו סוד שהקורבן רצה להפיץ אך הוא מת!!! לזה ילדים קוראים- פ ס י כ ו ל ו ג י ה ב ג ר ו ש !

BiRd Of PrEy

New member
בכללי...

לא יודעת לא הבנתי אותך ממש בהודעה שאמרת שיש לך ספר חלומות..

כן

יש לי ספר כזה שמפענח חלומות הבעיה שהוא באנגלית גבוה בגלל זה התרגום יצא קצת מטומטם...

call me a dog

New member
בכיתה ב', חלמתי על הביטלס.

זה נראה לי החלום הכי חזק שהיה לי בחיים. הסתובבתי עם אחותי בת"א ואז נכנסתי איתה לחנות גיטרות גדולה, והיא התחילה לנגן וכאלה, ואז אני הלכתי לשירותים וכשיצאתי ראיתי שפול מקארטני עומד בחוץ ומחכה שאני אסיים, ואז אני אומר לו שלום ונותן לו חיבוק גדול, ואז הוא מדבר איתי, אבל עברית. ואז אני מראה לכולם בחנות שמצאתי את פול מקארטני בתור לשירותים וכולם מה-זה מתלהבים וכאלה, ואז כולם יושבים ומדברים איתו, ואז רק אני והוא הולכים ויושבים ואז כל חברי הביטלס באים, ואנחנו יושבים ביחד ומדברים, אבל.. רק בעברית! חח.

R Oi

New member
ניר...משהו אחד

אתה אדיוט מה זה החלום הזה חחחח (ואני מציין סתם שעמם לי אז נכנסתי ל פורום גראנג')

call me a dog

New member
אם אני אידיוט בגלל שחלמתי קצת מוזר.

מענין מה תגיד עליי אחרי שתשמע על החלומות הבאמת מוזרים שלי.. חוצמזה, אומרים שלמי שיש חלומות מוזרים הוא בנאדם מענין.. ואתה מלך האידיוטים אז תשתוק.. חחחח יהיפי!

למעלה